blenta je napisao(la):Knjige ???
Sve sto sam video su mi preskupe preko 1000din.
Gde mogu naci slicne ili polovne za manje pare (tipa PHP 4 od pocetak)
Treba mi ono PHP&SQL
Hvala pogledacu!Ilija Studen je napisao(la):...
Mozes na netu pomocu servisa za ramenu fajlova (kazaa, winmx itd)
Pogledaj tutorijale na www.ionbee.net o PHP-u i skini PHP Manual (www.php.net). Veruj mi, nisam davao 1000 din. da bih naucio PHP. Na netu imas toliko literature da ti nikakva knjiga ne treba...
Pozdrav...
NHF alikefalo je napisao(la):Na zalost, na forumu nije dozvoljen warez. Ukoliko ima indikacija da se ne radi o warezu na linku, molim kontakt na PP ili mail.
OK, to naravno ima smisla...silverglider je napisao(la):Ne, nije reagovao forum automatski, nego moderatorpise u editovanom postu ko je editovao od skora.
Elem, ukoliko je knjiga izdata samo u stampanom izdanju (i na nju glasi odredjeni copyright), a moze da se nadje u nekom ovakvom formatu, onda je logicno da nije tu bas sve cisto po pitanju piraterije. Sa druge strane, neke firme daju svoja uputstva free & legalno u html, pdf odnosno ebook izdanju. Znaci, takva izmena posta ne mora uvek da bude konacna i zato sam i napomenuo - ako imate da mi date neki hint ili link gde se vidi da je to jedna od tih free/legalnih verzija, ja cu rado da ponovo prepravim post i vratim link.
Za sada je takvo pravilo, a mi cemo da vidimo moderatori da potegnemo temu koliko cemo striktni da budemo oko konkretno ovog medijuma (ja bih licno rado da malo olabavimo oko knjiga dok se kod nas ne pocnu pojavljivati malo cesce aktuelni naslovi u prevodu ili originalu - ali to ostaje da vidimo).
Brate mili niko ne kaze da je Vasa krivicasilverglider je napisao(la):Ne, problem je u tome sto nepostojanje stampanih naslova kod nas, kao i njihova cena nisu nasa krivica, a sa druge strane ono sto se pojavljuje na ovom forumu predstavlja nasu odgovornost (i u pravnom smislu, podvlacim). Svesni smo mi i cena i manjka i svega ostalog, ali je vrlo nezahvalna odluka za nas "gde povuci liniju"; voleli bismo mi vrlo rado da je sve free i sve dozvoljeno, ali sto se mi vise igramo Robin Huda, sve vise stavljamo glavu u torbu, pravno gledano (pricam za pirateriju uopsteno). U ovim nesigurnim vremenima tranzicije, to moze da predstavlja igranje sa sibicama - a mi bismo rado da zadrzimo ovo mesto i nastavimo sa radom sa manjim obimom tema, nego da "zatvaramo butik".
Mada, imam osecaj da ce knjige dobiti zeleno svetlo do daljnjega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari