Šta je novo?

Photoshop

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Gdje downloadovati sto detaljniji prirucnik o Photoshopu , po mogucnost Bibliju i da li postoji dl na srpskom ?

Crni je napisao(la):
Postoji Photoshop 6 Bible na srpskom (CET-ovo izdanje) u PDF-u...
ajd daj neki link...

kustera je napisao(la):
...
ajd daj neki link...
Pa sad ne znam koliko bi to bilo u skladu sa sticky-jem o pirateriji posto nisam siguran da li je CET to pustio u slobodnu upotrebu ili je to samo neka interna verzija :rolleyes: .
U svakom slucaju ne znam da li i gde to ima da se skine. Znam da postoji, jer mi je pre nekog vremena proslo kroz ruke...

Crni je napisao(la):
...

Pa sad ne znam koliko bi to bilo u skladu sa sticky-jem o pirateriji posto nisam siguran da li je CET to pustio u slobodnu upotrebu ili je to samo neka interna verzija :rolleyes: .
U svakom slucaju ne znam da li i gde to ima da se skine. Znam da postoji, jer mi je pre nekog vremena proslo kroz ruke...
mozda da saljnes na mail...

a jel te zanima jedno 10-tak sati video tutorijalsa
doduse na americkom engleskom je

________________________________________________________________________________
kada bi svi kupovali intela, plextor optiku, seagate diskove ...90% pitanja ne bi bilo na ovom forumu
Imam P4 , ali kod komsije na P2 sve izgleda bolje i boje su zivlje i sve se brze krece. Zasto?

crni odakle si,da napravimo neku razmenu?

misterno je napisao(la):
a jel te zanima jedno 10-tak sati video tutorijalsa
doduse na americkom engleskom je

Mene bi to jako zanimalo, ukoliko nije na nekom pocetnom nivou.
Aj' napisi na koliko CD-a ide i kako mogu doci do toga?

valek je napisao(la):
...

Mene bi to jako zanimalo, ukoliko nije na nekom pocetnom nivou.
Aj' napisi na koliko CD-a ide i kako mogu doci do toga?

Ako slucajno nemas, mogu ti dati Photoshop 6 Bible u pdf-u (117Mb) , na ovom CD-u imas i deo Total Photoshop video treninga (31Mb). Ovo je taj CD sto ide uz Photoshop 6 Bibliju.

Ja sam juče skinuo sa eMule-a Photoshop 7 bible i PS6 bible, od Deke Mc...

Jedna je čini mi se oko 30MB .ZIP a druga ne znam... To mi je ostalo na poslu, nisam još dobacio do kuće, pogledao sam PS6 i sve je OK..

Dakle krajnje rešenje bi ti bilo da skineš sa eMule-a ako nemaš kako drugačije...

Nasao sam neke linkove za raznorazne korisne stvari, ali su .pdf fajlovi ogromni (>100MB). Bilo bi bolje da organizujemo neku menjazu.

Vrh Dno