Šta je novo?

Photoshop + web dizajn

RemblCrein

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Zavrsavam web sajt i ostalo mi je jos samo da izvrsim neka manja podesavanja ali treba mi pomoc. Kako da u Photoshopu na mojoj web sytanici :
1. napravim da mi se slike krecu, okrecu kao na ovom sajtu www.blackironrott.com ???
2. kako da ubacim da mi muzika ide dok se sajt otvara, tj. prva strana?

Unapred hvala!

nikako, to se radi u flashu ili ako znas (slucajno) after effects, onda u afteru pa eksport like .swf :)
U Photoshopu (tacinje u Image Ready-ju) mozes da napravis gifove ali su mnogo tezi!

Jel mogu da uradim to u Front Page_u? S obzirom da sajt pravim u njemu?

Kao što reče testthenext to možeš da odradiš u Flash-u, FrontPage je web editor, a ovo ima veze sa grafikom, tranzicijama između slika i sl.

BTW, iskreno, ne znam za šta (koga) praviš sajt, ali ovakve zezancije sa rotiranjem, uvijanjem i sl. su izašle iz mode pre par godina.

Tačno tako, i ako ti se taj sajt koji si dao kao primer dopada, bolje nemoj da se baviš web dizajnom, plz... ili bar uzmi sve detalje sa tog sajta kao primer za loše pa pravi sve suprotno od toga... :) ovo je samo prijateljski savet...

DeX-Force je napisao(la):
Tačno tako, i ako ti se taj sajt koji si dao kao primer dopada, bolje nemoj da se baviš web dizajnom, plz... ili bar uzmi sve detalje sa tog sajta kao primer za loše pa pravi sve suprotno od toga... :) ovo je samo prijateljski savet...

Apsolutno se slazem sa ovim. Sajt je kicerica zesca,a tek muzika ... :zgran:

na sajtu koji si stavio ima veoma korisnih i zanimljivih stvari.

Vrh Dno