Šta je novo?

Photoshop PROBLEMCINA ???

chemer

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
309
imam ASUS plocu, Athlon 64 2800+, 1GB Transcend RAM...
Win XP Pro, instalirani samo drajveri i
gospodin photoshop CS2
pogledajte sliku sta se dogadja

polako mi zauzima memoriju dok skroz ne zakuca racunar

ako neko ima iskustva ili ideju
unapred hvala !

Prilozi

• PHOTOSHOP.jpg
    PHOTOSHOP.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 125
Poslednja izmena:
Banalno Pitanje: Reinstall?

Advanced Pitanje: Update na 9.0.1?

Zivota mi, meni se isto desavalo sa yahoo mesingerom. Nikad nisam skontao sta je tacno uzrok no reinstal je pomagao!!!

Meni se to isto desava kad puno skeniram, 20-30 strana knjige za redom pa ih sve okrenem, doteram, snimim i zatvorim ali Photoshop "zadrzi" memoriju koju je uzeo. Kad predje ~1,5GB ugasim ga i podignem ponovo.

Jel pomazu podesavanja za "Cache Levels" i "Maximum Memory Used by Photoshop"?

reinstaliran windows, po ko zna neki put,
kao sto sam rekao nista na masini nema
osim drajvera,
najsmesnije od svega je da mi je to onomad radilo

Stavi fixnu vrednost windowsovog swap fajla. Kad probas molim te reci da li je pomoglo!

Update na 9.0.2?! ;)

Iskreno nisam znao da je izasla verzija 9.0.2, na sajtu pise da je izasla 23/8/2006, dakle nesto novo. Sad cu da updateujem :)

Evo i download linka:
http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=3446

The most significant fixes in the 9.0.2 release include the following:

- Menus now respond correctly after a single click.
- Undo/Redo work properly when multiple documents are open.
- Photoshop no longer produces a program error when encountering unsupported file types through the Acrobat Touchup workflow.
- Supported files that incorrectly produced an "unsupported color space" message now open as expected.
- TIFF files with layer data greater than 2GB now open correctly.

The most significant fixes in the 9.0.1 release (also included in the 9.0.2 update) include the following:

- Photoshop no longer hangs for several seconds when using painting tools with quick strokes.
- A runtime error that could appear when mousing over a high-res doc with the Brush Tool has been fixed.
- Documents containing a large number of text layers now open more quickly.
- Problems related to palettes (slow redraw, palettes go white, possible crash) have been addressed.
- TIFF files from certain scanners can now be opened correctly.
- After editing an image in Photoshop CS2 via Acrobat Touchup, the image no longer gets repositioned.
- XMP metadata from AI and PDF files is now retained in Photoshop.
- Slow performance when toggling layer visibility has been fixed.
- Info palette numbers now display and update when moving a curve point in Curves via the cursor keys.
- Problems opening certain TIFF and PSB files greater than 2GB have been resolved.
- The Merge to HDR command now functions properly when using high-ASCII characters in the user login.

Poslednja izmena:
Stavi fixnu vrednost windowsovog swap fajla. Kad probas molim te reci da li je pomoglo!

to sam probao i ostao bez uspeha

ali resio sam problem,
i sad sve radi

problem je pravio IDE kabel
mada se na njemu (externo) nista ne vidi

hvala svima na dobroj volji !!!

IDE kabl ?!? vrh :) hvala i tebi da znamo da i to moze da pravi takve probleme! cu

Nazad
Vrh Dno