Šta je novo?

photoshop knjiga?

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Hocu da kupim knjigu o photo shopu ali problem je u tome sto ne znam koja je najbolja,pa vas molim da mi preporucite neku knjigu koja obuhvata i profesionalni nivo.Ja znam da biblija obuhvata sve nivoe,ali sam cuo da mnogi pricaju da je tu bibliju najbojle izbeci.

aj vozdra

Moje iskustvo sa Photoshop biblijom je pozitivno. Mozda je u nekim knjigama to bolje odradjeno, ali Biblija to odradjuje sasvim korektno - pregledno, dovoljno opsirno da bi se shvatilo, ima dosta primera i u jknjizi i na prilozenom CD-u.

Ja photoshop nisam ucio iz knjige, ali sam procitao ovako 2 biblije, i stvarno su mnogo dobre knjige, tako da preporuka ide na bibliju...

Poz.

Ja imam Photoshop CS u izdanju "Kompjuter biblioteke", autori Elaine Weinmann & Peter Lourekas. Sasvim korektna knjiga.

Potrebna mi je dobra knjiga od tri kile artije za Photoshop CS na srpskom jeziku. Ako može molim vas da mi napišete tačan naslov knjige i izdavača!

Ovo ne mogu ja lično da kupim pa mi zato treba sve precizno (naslov - izdavač) da bi mogao da prenesem osobi koja će to da mi kupi u Srbiji i prosledi u HUngariju.
:wave:

Hvala.

Da li ima još neka knjiga na ovu temu koju valja proučiti?

Pa možda KompjuterBiblioteke, ali nisam baš našao nešto o njoj...

Nazad
Vrh Dno