Šta je novo?

Photoshop i problem sa SyncMaster-om 753s

apolon

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
619
Posle prikljucivanja novog Samsunga i startovanja Photoshop-a 7 pojavila se sledaca poruka:

"The monitor profile appers to be defective.
Please rerun yuor monitor calibration sofrware.", i dve ponudjenje opcije: a) Ignore Profile; b) Use Anyway

Reinstalirao sam drajvere za monitor, ali opet isto. Stiklirao sam "Ignore Profile", i Photoshop radi bez problema (isto i sa Use Anyway).
Medjutim, isto se ponavlja sa ponovnom, "cistom", instalacijom Xp-a, i sa Photoshop-om CS.
U cemu je problem, s obzirom na to da nema nikakvih problema sa radom samog programa (ili bar ja ne vidim), i da se to javlja i na "cistoj" instalaciji XP-a i sa novim Photoshop-om?

Na 'kvalitetan' monitor si uzeo da se zalis :)

Nemoj uopste da instaliras nista za njega, samo upotrebi default iz photoshopa.

pametan odgvor

najpametniji odgvor za sve korisnike "kvalitetnih"monitora!!!!!
Ali nikad necu razumeti likove koji su bas ono zapeli da prokljuve ama bas svaku sitnicu na svojoj masini.Pa zar je bitno da li default ili ce biti nesto sto ces kao ti bolje namestiti?
ctp;

Re: pametan odgvor

edieee2002 je napisao(la):
Ali nikad necu razumeti likove koji su bas ono zapeli da prokljuve ama bas svaku sitnicu na svojoj masini.Pa zar je bitno da li default ili ce biti nesto sto ces kao ti bolje namestiti?
ctp;

Prvo: da naucis pravila lepog ponasanja.
Drugo: da naucis pravila ovog foruma, a jedno od njih je bolje ne komentrisati nego pricati gluposti i blamirati se.
Trece: ako problem i dalje perzistira obrati se lekaru.

PS. Postao si clan ovog foruma pre par dana i neces takvim stavom i komentarima daleko stici, ni ovde ni u zivotu. Bolje uzmi ctp; pa malo sebe po glavi.

ctp;

jos je teze shvatiti ljude koji koriste sve default a kod instalacija ne biraju custom ;)

Izaberi "Use anyway" i sve je OK. Fora je u tome sto se "buni" adobe gamma ... bla, bla, sto ne bi trebalo da ima veze ni sa cim.

deka je napisao(la):
Izaberi "Use anyway" i sve je OK. Fora je u tome sto se "buni" adobe gamma ... bla, bla, sto ne bi trebalo da ima veze ni sa cim.

Ja adobe gammu uvek ubijem iz msconfiga, jer mi se najvise svidja default kalibracija.

ctp;

Pa ti Mladjo stvarno nisi normalan, da nisi opet pio deterdzent? :mrgreen:
Kakav lik!!! ctp;

Vrh Dno