Šta je novo?

Photo Kiosk

CeDo

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2004
Poena
304
Nisam znao kakav naslov da stavim jer stvarno neznam ni sam sta trazim, izvinjavam se.

Pokusacu da objasnim.
Svi znate one kioske (tako se kase u mnozini?) gde se parovi slikaju, i software dozvoljava njima da izaberu koji ce stil/pozadinu. I slika je automatski ubacena u srce, prozor.. ili sta vec odaberu.

Tako nesto meni treba, samo ne za kisok vec obican program za PC.
Posto cesto slikamo razne privatne zabave raznih biznisa, pa vecinom traze da se slike odrade kao neke razglednice. Pogotovo sad, kad je katolicki bozic, pa zele razglednice, ge im je neki deda mraz, jelka ili sta vec, i slike ubacene.
Pa bi mi je pao taj kiosk na pamet, i predpostavljam da ima ovako neki program koji bi pokupio sve slike iz foldera i svakoj slici dodao tu pozadinu, odnosno ubacio svaku sliku pojedinacno u odredjen prostor na pozadini.

Nadam se da ste shvatili sta mi je potrebno. Ako zna neko ovakav program, nek ostavi bar ime istog.
Hvala unapred.

Dugo si van zemlje, kod nas ne postoje "photo kiosci" koji omogucavaju nishta osim obichnog slikanja :)
Shto se tiche programa, davno sam video takav neki program microsoft-ov (ko ce inache da pravi taj debilizam :)), ali ne mogu sad da se setim imena nikako...

Dugo, bas dugo. Jos malo pa ce 10 godina. Sto je previse, previse je :)
Ajde ako se setis, javi!
Hvala

Vrh Dno