Šta je novo?

Phone code siemens s45

NCC-74656

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2002
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako odkljucati phone code na siemensu s45?!
Unapred hvala. :smash:

Sta imas od software-a...imas li kablo za Siemens?

Pozdrav
Marko

ne kapiram te bas najbolje da li je totaljno zakljucan ali ne nas koji je...ako je totalno zakljucan telefon do servisa na dekodiranje a ako ne znas koja je shifra probaj sa 0000 ili 9999...

Pretpostavljam da si ga zakljucao sktroz (tj. da si potrosio sva tri pokusaja) pa mozes otkljucati ako imas kabl. za soft prelistaj malo GSMforum, ima toga dosta... ako ne mozes da se snadjes... javi :)

s45 explorer, gsm unlock
lako se nalazi preko google-a. Ne znam da li funkcionise preko IrDA. Kabl sljaka odlicno.

Telefonu je ostao jos jedan pokusaj ukucavanja phone coda, a predhodni vlasnik nije nam dao kod.
Nasao sam na netu preporuku da koristim sst 5.31.
Ali... Ja imam originalni kabel za s45, i kada telefon povezem sa racunarom nista ne odradi. Probao sam preko tog istog kabela da ubacim i srpski (fw 300601), ali nista (za svaki slucaj probao sam na dva racunara).
Inace komunikacija sa SDS radi sasvim normalno.
Imam kabel i za novije siemense, i sigurno sam nekih 20-tak puta menjao softver bez ikakvih problema na vise modela (i za novije siemense imam original kabel).
Da li mi treba neoriginalni kabel (sa externim napajanjem) kao za patchovanje da bi ga otkljucao, i zbog cega sa originalnim kabelom nemogu da ubacim novi firmware?!

Treba ti neoriginalni kabl za i dekodiranje i flash-ovanje.
Sa originalnim kablom radi samo korisnicki software

sPoK je napisao(la):
Treba ti neoriginalni kabl za i dekodiranje i flash-ovanje.
Sa originalnim kablom radi samo korisnicki software
OK.
Znaci u potragu za neoriginalnim kabelom.
Hvala puno na pomoci :wave:

Vrh Dno