nisam... ja imam 1.21, ali koristim iskljucivo IE6+MyIE2...ilki je napisao(la):ZoNi jesi li probao mozilla 1.4a, koliko sam shvatio mozilla ima ugrdjen mail,... kao Netscape i koli su slicnosti. Mislim dali vredi da skidam 1.4a (12Mb) i sta je bolje Phoenix ili Mozilla 1.x
kad ljudi ne bi tezili stalno necem boljem, kompletan razvoj ljudskog roda bi se zaustavio!][V][ATRIX™ je napisao(la):Sad jedno filozofsko pitanje: Sta vas navodi da jurite drugi browser? Zasto IE ne valja?
ZoNi je napisao(la):ja mislim da je pred Phoenixom svetla buducnost!
ZoNi je napisao(la):kad ljudi ne bi tezili stalno necem boljem, kompletan razvoj ljudskog roda bi se zaustavio!
ja sam IE fan (u stvari, MyIE2 🙂 ), ali sam svestan da IE ima puno sigurnosnih propusta... dalje, IE ima problema sa nekim CSS stvarima (recimo, ne razume bas najbolje kad mu se kaze BORDER: DOTTED - ko zna, zna, ko ne zna, nije mnogo bitno)
sve u svemu: uvek trazi bolje!
inace, skripta za otkrivanje browsera ne radi ni u Operi onako kako bi trebalo, jer Opera moze da se predstavlja i kao IE i kao Mozilla...
ja mislim da je pred Phoenixom svetla buducnost!
😀ZoNi je napisao(la):ja sam IE fan (u stvari, MyIE2 🙂 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari