Šta je novo?

Phoenix 0.5

• Začetnik teme Začetnik teme ilki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ilki

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
619
Skinuo sam ovaj Browser moga da vam kazem da je mnogo brz a sto se tice plug-in podrzava sve sto podrzava Netscape 7.0🙂

sada skidam mozilla 1.4a

ZoNi jesi li probao mozilla 1.4a, koliko sam shvatio mozilla ima ugrdjen mail,... kao Netscape i koli su slicnosti. Mislim dali vredi da skidam 1.4a (12Mb) i sta je bolje Phoenix ili Mozilla 1.x

ilki je napisao(la):
ZoNi jesi li probao mozilla 1.4a, koliko sam shvatio mozilla ima ugrdjen mail,... kao Netscape i koli su slicnosti. Mislim dali vredi da skidam 1.4a (12Mb) i sta je bolje Phoenix ili Mozilla 1.x
nisam... ja imam 1.21, ali koristim iskljucivo IE6+MyIE2...

mozilla ima ugradjen solidan mail program...

Phoenix 0.5 vs. Mozilla 1.xx... Pa, broj iza imena ipak dovoljno govori! Phoenix je tek na pocetku razvoja, ali sam skoro soguran da ce kad stigne do verzije 1.xx biti odlican!

Meni je Finiks qatastrofalno los. 🙁 U njemu ne radi ni skript za otkrivanje browsera/ rezolucije... :hump:
Netscape posebna prica. Mozzila isto.

A i to je teska beta (phoenix), IE rules afterall. ,)

Sad jedno filozofsko pitanje: Sta vas navodi da jurite drugi browser? Zasto IE ne valja? 😕

Pozdrav.
:wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Sad jedno filozofsko pitanje: Sta vas navodi da jurite drugi browser? Zasto IE ne valja?
kad ljudi ne bi tezili stalno necem boljem, kompletan razvoj ljudskog roda bi se zaustavio!

ja sam IE fan (u stvari, MyIE2 🙂 ), ali sam svestan da IE ima puno sigurnosnih propusta... dalje, IE ima problema sa nekim CSS stvarima (recimo, ne razume bas najbolje kad mu se kaze BORDER: DOTTED - ko zna, zna, ko ne zna, nije mnogo bitno)

sve u svemu: uvek trazi bolje!

inace, skripta za otkrivanje browsera ne radi ni u Operi onako kako bi trebalo, jer Opera moze da se predstavlja i kao IE i kao Mozilla...

ja mislim da je pred Phoenixom svetla buducnost!

ZoNi je napisao(la):

Pridruzijem se tvome misljenju. Browser je mnogo brzi od IE 6 i Netscape 7 jos nisam probao Mozilla 1.4a ali cu uskoro🙂

ZoNi je napisao(la):
kad ljudi ne bi tezili stalno necem boljem, kompletan razvoj ljudskog roda bi se zaustavio!

ja sam IE fan (u stvari, MyIE2 🙂 ), ali sam svestan da IE ima puno sigurnosnih propusta... dalje, IE ima problema sa nekim CSS stvarima (recimo, ne razume bas najbolje kad mu se kaze BORDER: DOTTED - ko zna, zna, ko ne zna, nije mnogo bitno)

sve u svemu: uvek trazi bolje!

inace, skripta za otkrivanje browsera ne radi ni u Operi onako kako bi trebalo, jer Opera moze da se predstavlja i kao IE i kao Mozilla...

To je sitan propust kod IE-a za CSS. Sigurnost? Vecina korisnika nema pojma nista o tome, tako da ih bas i nije briga...

Slazem se da treba traziti uvek bolje... ali po meni je na trzistu browsera situacija cista ko suza. Mada, svako ima pravo na svoj izbor!

Eto da ne duzimo offtopic raspravu, samo sam to hteo da cujem..

Pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno