Šta je novo?

Philips televizori

ovako stoje stvari

50PUS8400/12 je iz 2025. godine i ne podržava Miracast
Hvala na odgovoru. Ali mi je prosto neverovatno da televizor iz 2025 ne podzava miracast. Stari tv koji sam imao i koji je smart ima tu funkciju. Nije mi jasna njihova filozofija da izbace tu funkciju.

Ради AirPlay на TitanOS, као и каст са Youtube апликације.

Поз људи, ваља ли ишта овај Philips 43PUS8057/12? Видео сам да је у Комтрејду доступан за 44990 динара код њих, поседује Ambilight технологију па ме занима ваља ли за ову цену?

Pogledajte prilog 395201
Ja sam ga kupio u decembru 2021. godine u Tehnomanoji i pre deset dana mi se pokvario, izbrisao mu se memi za podešavanje, stalno traži da se instaliraju kanali a kada se instaliraju ista priča. Izgubio mu se kompletan meni. Korišćen je 3 do 5 dana mesečno. Treba bežati od Philips TV 43PUS7556/12 i od svih Philip TV, zbog lošeg kvaliteta.
Jel poseduje neko PUS8118/12 model? Iskustava?

Prilozi

• 20260121_143933.jpg
    20260121_143933.jpg
    158.7 KB · Pregleda: 101
Da li su stigle Iris i Eon na Titan OS ako neko ima, razmišljam se između Philips 55MLED920/12 i SAMSUNG 50" QN90F Neo QLED , Samsung je oko 120€ skuplji ali je 50 inča

Andorid box rešava taj problem.

Model 65PUS7409 Smart kupljen u septembu 2025, juče primijetih nešto što liči na mrve piksele, tj. crne linije oko 1cm dužine na dva mjesta, vidljive na bijeloj pozadini. Sutra odlazi na reklamaciju.

Prilozi

• IMG_20260216_160710.jpg
    IMG_20260216_160710.jpg
    220.1 KB · Pregleda: 69
  • IMG_20260216_160512.jpg
    IMG_20260216_160512.jpg
    242.9 KB · Pregleda: 70
55MLED820/12
Da li je ovo najbolja kupovina u tom cenovnom rangu? 35k izadje na Ananasu kad se aktivira kupon. Ispodprosecan sam korisnik, 10ak sati nedeljno gledanja, mahom sport i film/serija na platformama.

Hvala za info 😉 , ja uzeh bez razmisljanja ( dovoljno mi bilo sto je miniled ) sad cu tek gledam recenzije 🤣😂🤣😂 , @Bakary ako si ispod prosecan korisnik onda ni tebi nece praviti problem sto je TitanOS dovoljno ustedis da sve kasnije ako ti bude trebalo resis sa nekim android boxom ( ponavljam ako ti bude uopste potrebno ) 😉😁

Poslednja izmena:
Hvala za info 😉 , ja uzeh bez razmisljanja ( dovoljno mi bilo sto je miniled ) sad cu tek gledam recenzije 🤣😂🤣😂 , @Bakary ako si ispod prosecan korisnik onda ni tebi nece praviti problem sto je TitanOS dovoljno ustedis da sve kasnije ako ti bude trebalo resis sa nekim android boxom ( ponavljam ako ti bude uopste potrebno ) 😉😁
Nisam uspevao da nadjem nikakve recenzije niti utiske kupaca na stranim sajtovima, zato se i dalje premisljam 🙂

Majstore ( da si jos napisao i koji tv imas sada ili si imao ) za ovu cenu mislim da ne mozes da omanes ali ok , ja za recenzije samo sam se salio 🤣😂🤣😂

U čemu je trik sa ovako niskom cenom, još miniled? Nije mi jasno. Dođe mi da ga kupim iako mi ne treba tv

Screenshot-20260227-100458-Chrome.jpg

Nije ni star model, korektna cena!
Uz dodatak android boksa bude i softver ok, TV ima i AmbiLight 🙂

Poslednja izmena:
TV ima i AmbiLight 🙂
Da ne preterujemo 🤣😂🤣😂 , mozda negde i ima ( vrv i sa drugom cenom ) ali ovaj sa 🍍nema ( da ne bude zabune vidim da u tekstu pise ali ovaj sto se prodaje ga nema ( nema ni u opisu ni na njegovim slikama ) ) , eto da ne bude da nisam malo i googlao 🤣😂🤣😂 kod nas trenutno samo 🍍i da ponovim bas lep rodjedanski popust ( tako navode ) ciji god bio 😉😁😂 hvala im 😉
Da iskoristim edit , kad stigne tv napisem jos koju rec barem o pocetnom utisku ( zamenice jedan bas stari manji lcd tako da tamo gde ide i ko ce ga gledati sumnjam da sem reci hvale ce nesto drugo komentarisati u daljem koriscenju tv-a 😂🤣😂🤣 )

Poslednja izmena:
Neka od tih varijanti gore sa slike ima 🙂
Opet za tu cenu ta dijagonala i te karakteristike je odlična ponuda i bez AL...

Eto sa tog sajta uporedih karakteristike sa modelom 55MLed(910)920/12 i barem tako pise isti ( indenticni ) panel, procesor , grafika , memorija , portovi (ulazi) znaci jedina razlika sto 910(920) ima Ambient osvetljenje ( kome treba lepi pozadi kineske led trake 😂🤣😂🤣) i osvezenje 120hz 810(820) ima 60hz ko nece i igrice na tom Tv-u mislim da nece primetiti tu razliku i sad ONO gde je velika razlika cena prvi 70k a drugi 35k ( juri one codove )😉😁
Sam sebi licim na pojedine clanove ovog foruma na drugoj temi kad se krenulo sa Vontar w2 boxom 😂🤣😂🤣😂🤣 i bili mi dosadni 😂🤣😂🤣
Javili se stize u ponedeljak 😉😁

MLED920 u odnosu na MLED820 ima i Dolby Vision i Atmos.

MLED920 u odnosu na MLED820 ima i Dolby Vision i Atmos.

Ima Atmos, a DV nigde ne piše, ali ima HDR10+ tako da će morati da se biraju sadržaji...

u specifikacijama se ne spominje nijedan HDR format. hoće reći da specifikacije nisu potpune
u uputstvu se spominju ovi formati: HLG, HDR10, HDR10+
DV uopšte nije podržan 98,7%

Poslednja izmena:
TV stigao , aliiii o otiscima morace tek za par dana izvinjavam se 🤣😂🤣😂 razlog glupa kant traka ( trenutno se ceka ) za postolje koje je trebalo danas da bude gotovo 🤣😂🤣 pa barem slika sa kutije
IMG20260302103819.jpg
Ono sto smo u sustini i znali DV nije podrzan i nema Ambilight ali za one pare vise nego odlicna kupovina 😉😁

Izvini nisam znao da postoji i lazni , provericu sigurno 🤣😂🤣😂

@MaxBgd
Kako ćeš da proveriš a da budeš 100% siguran , hoćeš rastavljati TV da proveriš osvetljenje pozadi? 😁

Da, da, postoji. Tzv. lazni MiniLed nema FALD, vec funkcionise kao klasicni edge led tv, samo sto su umesto klasicnih led dioda stavljene mini led diode.

Da da obavezno 🤣😂🤣😂 eto obecavam tebi ko i @Multitasker-u 🤣😂🤣 to ce moje precizno i ispitivacko oko da proceni i donese odluku 😂🤣😂🤣 mooozda vam i prenesem ocenu @shamanNS ja da sam na tvom mestu proverio bi na tvom tv-u uzimaj srafciger 😂🤣😂🤣 ( ali je marka nije za ovu temu )
IMG_20260302_205444.jpg
Bacicu ovu sliku na TV pa cu videti kako probija osvetljenje i crna da li je lazni led ili nije 😂🤣😂🤣

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno