Šta je novo?

Philips PFL 5322

scheilinkin

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
229
primetio sam velike razlike u ceni što se tiče ovog tv-a, pa me interesuje koliko je on zapravo dobar?

my.php
[/URL][/IMG]

tehnomanija cena za 26"

u tehnomarketu nije velika razlika kod 32" modela ali zato

42" je dosta skuplji

btw ova slika je iz novog metro kataloga

Poslednja izmena:
jel ima neko ovakav tv da mi kaže kakav je sa SD i HD slikom.
ili neki test na stranim sajtovima.

Ukoliko te buni razlika u cenama, stvar je u tome što se ne snabdevaju sve radnje od istog
dobavljača. Pored toga Metro ima potpuno drugačiju politiku prodaje robe za razliku od ostalih
i kao veliki internacionalni lanac sa velikim prometom zahteva od dobavljača specijalne akcije sa
enormnim popustima.
Što se slike tiče, nisam od pomoći. Za ovo naše đubre od TV signala, za mene i dalje katoda rula.

prvo sam postavljao pitanje, a sad ću i da odgovorim ako nekom drugom treba. danas sam bio u tehnomarketu i razgledao televizore i naišao sam na ovaj model. 32" košta 56000 (wtf) i ako nekome na slici izgleda ružno verujte mi uživo je još ružniji (da je cena bolja možda bi mi bio manje ružan), slika je odlična. bio je spojen na kablovsku (analognu) i boje su bile super, slika taman svetla koliko treba (ali to se ionako posebno podešava), sve u svemu nije baš nešto i najverovatnije ga neću kupiti.
ali zato toshiba 32 (model iz drugog posta). slika je savršena, video sam je i u metrou i ovde danas i mogu reći da je do jaja. i najbolje za kraj dobili su sony 32V4500, koji izgleda isto kao W4000 samo nije full hd, pored njega 32U3000k, oba spojena na dva samsung blu-ray playera i spiderman 3 pušten na blu ray-u. razlika je kao nebo i zemlja, u korist V4500. da nisam video na njemu mislio bih da je na ovom starijem odlična slika. jedini minus je cena, naravno, 73000 naspram 54000.

Dizajn ovog Philipsa (kombinacija crne i srebrne) je zaista za diskusiju.
Ali kvalitet slike - za svaku preporuku.

Ja sam starom kupio ovaj Philips tacno je da ova kombinacija bolja nekom valja nekome ne, ali slika na kablovskoj je odlicna a sa dvd-a i pogotovo BR playera fantasticna, ja imam malo jaci model (skroz je crn) 7332 koji ima jos bolju sliku jer ima Pixel Plus 2 HD pa jos malo pegla sliku.

Odlican je, narocito sto se tice HD slike i Subvofera koji ubija :)

ovo je iz vremena kad sam se ja još predomišljao šta da pazarim :D

Bio je ovaj tv da se kupi u jednoj veleprodaji, po nekoj smesnoj ceni. Bez garancije. Sad je kod mene u lokalu, radi odlicno. Koja mu je bila vrednost pre godinu-dve u evrima, zna li neko da mi kaze

Nazad
Vrh Dno