Šta je novo?

Philips garancija

Roksab

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2008
Poena
319
Da li znate koliko se mrtvih/zaglavljenih pixela tolerise?

Nisam mogao da nadjem ko je uvoznik za Srbiju.
Odustao sam od monitora...

Hvala u svakom slucaju!

Poslednja izmena:
http://g.imagehost.org/0052/Untitled_8.jpg

kakav je ovaj Phillips (da se ne baci tema)?
zanimljiva mu cena.

i koliko sam skontao te krševe bez DVI-a uvaljuju samo nama balkancima http://www.shopmania.fr/shopping~online-moniteurs~achetez-philips-220e1sb~p-6023902.html, mada opet nisam još išao u metro pa nisam zagledao monitor (ali nešto mi govori da nema DVI). ali kad bih video dvi iza mislim da bih se šlogirao.

bas sam zbog tog monitora pitao, ali nema DVI pa sam odustao od njega.

I mene interesuje ko je uvoznik i ko daje garanciju.
Verovatno bi se mogla dobiti informacija u samom Metrou?

Zvao Metro i pitao. Uvoznik i serviser tih monitora je KimTec.

Nisam mogao da nadjem ko je uvoznik za Srbiju.
Odustao sam od monitora...

Hvala u svakom slucaju!

Ne odustaj, monitor je fantazija. Kod nas ga ima pod drugim imenima kao što su: ViewSonic, Acer, AOC, HannsG i mnogi drugi. Posle oznake treba da ima /xx ta dva broja označavaju za koje je tržište namenjen tj ima li ili nema DVI, kod nas je (kao i u Afriku) došao model bez DVI-a ali mu ništa ne fali, za te pare nema boljeg.

Mislim da je monitor best-buy... Dotični megamarket uvozi robu direktno, tj. ne preko ovlašćenih dilera za Srbiju (svaki brand ima svog primarnog i sekundarnog dilera na veliko), provereno 100%, pa tako imaju "nezavisno" formiranje cene. Jel beše i Dell = Philips, zar ne?

Ja hoću da kupim ovaj Philips 220E1SB. Vidim da je cena nekada davno u Metrou bila smešnih 9000. Sada taj monitor gledam u ponudi više firmi za 11000. Da li vredi 11000? I koji je možda bolji od ovog Philipsa u tom cenovnom rangu?! Pozdrav!

Zar Phillips nije propao ? :d

Sto bi propao ? Kao da zive samo od racunarskih komponenti,monitora tacnije.Njima je IT trziste interesantno samo u wide consumer delu,naveliko i nasiroko,sa veoma pristupacnim cenama.Moje iskustvo je sjajno,kupljen pre 3 godine,nema mrtve piksele,birao izmedju DVI i VGA verzije,uzeo VGA,pokajao se nisam.Mnoge monitore je nadziveo , a kod mene kuci radi...vise nego kod nekog na poslu.u pitanju je 220VW model.

Ja hoću da kupim ovaj Philips 220E1SB. Vidim da je cena nekada davno u Metrou bila smešnih 9000. Sada taj monitor gledam u ponudi više firmi za 11000. Da li vredi 11000? I koji je možda bolji od ovog Philipsa u tom cenovnom rangu?! Pozdrav!

Mislim da ga u metrou jos uvek ima akciji za 9925 dinara, ja se bas razmisljam da ga uzmem, ne znam kakav je, iskreno bez DVI samo bih samsung uzeo

Ima sada od 14.01 nekih Philips monitora u Metrou na akciji, i to za smesne pare. Samo obratite paznju za neke monitore je garancija samo 12 meseci!!! Tako da obratite paznju.
Pozdrav

Ne odustaj, monitor je fantazija. Kod nas ga ima pod drugim imenima kao što su: ViewSonic, Acer, AOC, HannsG i mnogi drugi. Posle oznake treba da ima /xx ta dva broja označavaju za koje je tržište namenjen tj ima li ili nema DVI, kod nas je (kao i u Afriku) došao model bez DVI-a ali mu ništa ne fali, za te pare nema boljeg.

vidim da se razumeš poprilično u tematiku pa da pitam nešto vezano za dva poslednja broja u nazivu monitora koje si pomenuo. da li su ovo različiti monitori, ili je samo greška u kucanju: 220EISB i 220E1SB. ako su različiti koja je razlika? Konkretno me interesuje ovaj 220EISB, da li je lošiji od 220E1SB (ako su različiti naravno). Hvala na odgovoru. Pozdrav!

Pa ako ne crkne za 12 meseci onda posle nije ni vazno danas kako ih prave, mada je kod njih vecinom 1 god gar na sve tehinka akcije ali nije ni to tako malo,

ed_hunter to je jedan isti monitor, samo ga u Metrou oznacavaju sa I umesto sa 1

Nazad
Vrh Dno