Šta je novo?

Philips A3.610

bojanh

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
330
dakle,kupio sam ove zvucnike link

ali naime,wufer krci kad se pojaca malo jace,cuje se neko jako lupkanje iz njega sto znaci da je verovatno otisao wufer.

trebalo bi da ga nosim kod jednog caletovog prijatelja na opravku koji se bavi zvukom pa se nadam da ce da sredi to.

koliko bi otprilike trebalo da izadje popravka,15,20e ?

i jos jedno pitanje,kakvi su ovi zvucnici u odnosu na logitech g51.

ovi moji su novi 185e,a ovi g51 oko 120e,da li cena govori u korist philipsa,skuplje=bolje ili ipak ne?

:wave:

Poslednja izmena:
kupljeni su ovde na forumu pre neki dan.

evo sad sam skinuo s caletom taj zvucnik i odneo ga je na opravku,verovatno treba opet namotati onu zavojnicu oko magneta,pa ce da sredi njegov kolega to.

ako onda ne bude bilo problema kad se malo pojaca bass,znaci da je to bio problem,a ako opet bude bilo problema,kupicu drugi zvucnik slicne jacine.

nego druze,kakvi su oni g51 u odnosu na moje?

vazi.

videcu za koji dan kad ih opet upalim kako ce tad da se cuje.

ovo su mi trenutna podesavanja zvuka.

ako im stavim na max 1,2 i 3,da li bi oni trebali to da izdrze bez problema ili to nije zdravo za njih ?

Prilozi

• sdadsad.JPG
    sdadsad.JPG
    139.4 KB · Pregleda: 60
nije zdravo - prvo za zvučnu da tera maximalni signal non-stop (pa i čak preko maximalne vrednosti), drugo za zvučnike da ih teraš do kraja (neće ti dugo potrajati) i treće za tebe - od distorzije se kvari sluh ;)

:wave:

ok,onda cu staviti opcije otprilike na pola,samo bass na nekih 60,70%,nek malo odjekuje :)

inace,sad mi se zvucnik vratio sa pregleda,i ispravan je.

nesto lupka u toj kutiji kad su jace vibracije,tako da cu posle rucka to pregledati s caletom i valjda cu otkloniti problem.

Nazad
Vrh Dno