Šta je novo?

Philips 42PFL5603D/10

esox

Cenjen
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poena
151
Pozdrav svima,

Ja sam ovde nov i kao i mnogi od clanova foruma imam dilemu oko kupovine novog televizora. Razgledao sam ovih dana stosta po Netu i uzivo po prodavnicama i zapao mi je za oko ovaj Philips 42PFL5603D/10. S obzirom da sam laik na polju elektronike, bio bih zahvalan nekom od clanova foruma ko bi mi rekao nesto blize o ovom modelu i da li je to dobar izbor za gledanje TV programa i DVD filmova. Da, cena je nekih 65000 dinara, sto mi, u odnosu na ostale cene, deluje prilicno korektno, no interesuje me i vredi li doticni TV tih para. Unapred hvala, za svaki koristan savet.

Ne Philips, nikako. Citajte forum, a i ostale forume na internetu, ima vise informacija nego sto bilo ko od nas moze da pruzi u jednom postu.

Ukratko Samsung 40 B550. Najbolji moguci televizor koji mozes da uzmes za otprilike taj budzet, akcija je u TM mozes da ga pazaris za 69k.

Da si malo citao forum mozda bi video da plasma vise odgovara tvojim potrebama. Necu pominjati modele jer sam pominjao x puta.

Svaki dan nova tema, ista pitanja. Nemojte da me shvatite pogresno , volim da pomognem, ali ovo prevazilazi svaku meru.

Izvinjavam se ako je pitanje bilo glupo, zaista nisam stigao da detaljnije pregledam teme po forumu, rekoh nov sam ovde. No kad si vec tu, reci mi zasto ne Philips, ja sam mislio da oni prave kvalitetne televizore?!

slažem se phillips nikako, jako loš kvalitet sd slike

Oni su mozda najgori proizvodjac lcd televizora. Sony, Samsung, LG, Sharp, Toshiba, Panasonic, pa tek onda mozda Philips. Mada cuo sam da se u poslednje vreme poboljsavaju ali nista vredno pomena.

Hvala na savetu, imao sam bolje misljenje o Philipsu no, vremena se ocigledno menjaju. Imacu na umu vase sugestije prilikom kupovine. Ima li, mozda neko, da mi preporuci jos neki model, u toj cenovnoj klasi, osim vec pomenutog Samsunga LE40B550?

Takodje sam protiv Philipsa...slika mu je nevidjeni krs na obicnoj kablovskoj + garancija je 1 god. nece da je produze na 2. jer tripuju da nam je losa struja u SRB.
Tako mi rece covek koji radi za Philips, sad takodje se slazem za B550 ili LH3000

Nikako Philips, isključivo zbog garancije!
Kad kupuješ nigde ne piše u radnjama na onim papirićima da je garancija godinu dana, niti ti to prodavci pomenu ako ih pitaš za savet. Pazi molim te, samo je kod Philipsa godinu dana, a svi drugi daju bar 2 godine. Panasonic čak 5 godina garancije... kako čujem!!!
Pa kad ustanoviš, tamo negde između prve i druge godine korišćenja, da ti je primerak sa defektnim panelom... eto zabave...

Hvala momci, puno mi znace vasi saveti, tim pre sto vidim da ste po pitanju Philipsa postigli konsenzus. Btw, kako se kotira stari dobri Grundig u svetu LCD tehnologije?

Pa to nije onaj stari, nemački Grundig, beše ih preuzeo neki turski (Beko...?)

Resih da poslusam savete vas iskusnijih.......ostala mi je dilema: LG 37LF2510 ili LG 37LH3000......vrlo su slicni i cena im je gotovo identicna......sta preporucujete?

To su isti televizori, LH3000 ima jedan HDMI ulaz vise, uzmi koji je malo jeftiniji ako ti ne znaci dodatni HDMI.

Zasto je ovo pitanje u ovoj temi inace?

Zato sto je sve pocelo moim pitanjem o Philipsu, a nastavilo tvojomk preporukom za LG......hvala ma odgovoru.

Kupljen LG 37LF2510......prvi utisci odlicni......nadam se da ce tako i ostati....

Ja imam Philipsa vec vise od godinu dana, ali nisam primetio nista lose u slici, mozda je zato sto gledam vecinom Bluray filmove :) Salim se.
Po meni LG ima najruzniju sliku iz razloga sto je jako bleda.

Nazad
Vrh Dno