Šta je novo?

PHILIPS 42PFL4307H

Dusan K

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Noctua C14S, 2x Noctua NF-A14
Matična ploča
B550I AORUS PRO AX
RAM
2x16GB Kingston 3600MHz
GPU
Asus TUF 3080 10GB
Storage
Adata SX8200 Pro M.2 512GB, Lexar NM710 2TB, Biostar S100 480GB, Western Digital Green 2.5 2TB
PSU
Corsair SF750
Kućište
Cooler Master NR200P
Monitor
Philips 65PUS7354
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je neko imao iskustva sa ovim televizorom? Svi vazni checkboxovi su popunjeni (odgovarajuca velicina, Full HD, vise od 2 HDMI konektora, USB, pa i 3D), a tu su i LAN, DLNA, upgradable firmware i slicno. Same multimedijalne mogucnosti i nisu toliko vazne jer ce biti povezan na HTPC-em. I cena je prilicno interesantna, uz neke popuste izadje na ~62-63k.

Znam da ranije Philips nije bio omiljen medju poznavaocima, ali odavno nisam pratio sta se desavalo i da li se taj opsti zakljucak menjao. Mozda postoji neki drugi model za preporuku u ovoj klasi, i sa slicnim karakteristikama.

Gledajuci specifikacije, ako ga imas po toj ceni zaista vredi. Priznajem nisam licno video kako guzva nase kablovske kanale, ako si u priilici prvo to proveri, licni utisak cesto bude presudan. Podrazumeva se da ima 2 god garancije i sl....

Ima dve godine garancije, cena bi ipak bila nesto visa od navedene, ali jos nista nisam prelomio.

Opcija je i neki LG LED nize klase (42LM3450) koji izgleda losije od ovog Philipsa, ali ima 2D-u-3D konverziju (koja ne znam ni da li mi je potrebna). Jednostavno nisam pametan, cene su daleko vise nego opcija iz Madjarske, ali je jedan od uslova placanje na rate :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno