Šta je novo?

Philips 3350 i 3360 dvd

radisasvr

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2005
Poena
630
Postavio sam identicnu temu na elitesecurity ali posto mi je frka evo i ovde.
Naime zainteresovan sam za neki od navedenih dvd plejera ,prvenstveno zbog usb slota.
Da li neko ima iskustva sa ovim plejerima i da li moze na nekom od njih modovani fw? Citao sam o philips 3260 na koji je taj mod fw radio kako treba.
U Nisu ima modela 3350/58 (5599 din) i 3360\58 (6499 din), ovaj drugi ima hdmi interface.
Znaci ako moze neko licno iskustvo,preporuka itd.
Kakav je samsung p390 (ima usb)? Mozda nesto trece?
Najbitnije mi je da lepo reprodukuje dvx sa usb ulaza (bilo sa flesha ili sa hdd-a i da lepo prikazuje titlove a i da je pouzdan.
Unapred hvala.

Ja imam 3350 oko pola godine. Dobar je plejer, nije pravio probleme za sad, ali nisam preterani filmofil. Kvalitetne izrade, mali, dobar mu je daljinski. Mane: nemogućnost manuelnog biranja titla ni sa originalnim, ni sa modovanim firmwareom (dakle, mora biti istog naziva titl, inače ga neće pustiti), ne prikazuje pun naziv fajla i možda 5.1 izlaz (koji meni ne treba jer imam 2.1 zvučnike).

Kao što pomenuh, moguće je staviti modovani firmware. Plejer je bez modovanog FW-a prilično loš što se tiče titlova. Uostalom, evo ti link, pa pronađi prednosti modovanog softvera. Pogledaj i ovu temu, ima korisnih informacija. Što se tiče reprodukcije sa USB-a, desilo se možda ukupno dva puta da mi je ubagovao i da sam morao ponovo da pustim film iz početka. Ali i to nije strašno jer sa modovanim FW-om dobijaš GoTo funkciju. 🙂

Čini mi se da je bio solidno jeftiniji kad sam ga ja uzimao. U glavi mi ostade cifra od ~4000 dinara. :trust: U svakom slučaju, pitaj slobodno ako te još nešto zanima.

Gledao sam ovu temu o 3260 ali tamo stoji da titl ne mora da ima isto ime kao avi fajl,vazno da je u istom folderu.Ovo mi je veoma bitno jer retko koji film koji imam ima isto ime titla i avi fajla.
Jesi li siguran da ne moze da prikaze titl ako je razlicitog imena?
Da li si probao Nero Digital fajlove? Da li normalno pusta titlove i sa usb-a?
Pozz.

Gledao sam ovu temu o 3260 ali tamo stoji da titl ne mora da ima isto ime kao avi fajl,vazno da je u istom folderu.

Ovo onda očigledno ne važi za 3350, sad sam pokušao. Ponadao sam se da si u pravu jer sam slabost sa titlovima primetio kad sam puštao seriju koja ima "nabacanih" 12 epizoda sa sve titlovima (bez dodatnih foldera, u root-u). Bezveze...

Ovo mi je veoma bitno jer retko koji film koji imam ima isto ime titla i avi fajla.

Ista stvar je i sa mnom. 🙁

Da li si probao Nero Digital fajlove?

Nisam. Ali mogu da probam ako mi objasniš koji su to fajlovi. 😀

Da li normalno pusta titlove i sa usb-a?

Reprodukcija preko USB-a je gotovo identična kao reprodukcija sa diska (možda je USB malko sporiji, ali skoro neprimetno). Samim tim ostaje problem sa titlovima, ali možeš lako preimenovati titl...

Nero Digital je nesto slicno divx-u 6 samo sto ga je razvio Nero.Imas ga sa instalacijom Nero paketa (kao Nero Recode) omogucava vise titlova po jednom video fajlu (slicno kao dvd) i konverzija iz dvd-a ide mnogo brze nego u divx a kvalitet je sasvim blizu. Cini mi se da fajlovi imaju extenziju mp4.
Progooglaj malo ima toga dosta.
Ja imam i jedan Triotec DXM1000 iz 2005. koji sa modovanim fw pusta taj format ali je mtk1389 chip mnogo mocniji pa mislim da mozda moze i to pogotovu sto je 3260 sa modovanim fw to mogao.
Pozdrav i hvala za odgovore.

Gledao sam ovu temu o 3260 ali tamo stoji da titl ne mora da ima isto ime kao avi fajl,vazno da je u istom folderu.Ovo mi je veoma bitno jer retko koji film koji imam ima isto ime titla i avi fajla.
Jesi li siguran da ne moze da prikaze titl ako je razlicitog imena?
Ni 3260 *sa fabrickim firmverom* ne moze da prikaze titl ako je razlicitog imena od imena filma... probah malopre. Sa modovanim firmverom najverovatnije moze, flesnucu mu neki ovih dana, o tome se bar pisalo nasiroko.

Ali ovo sam cisto hteo da probam, fabricki firmver je u/na njemu... razlicito se zovu film i titl(ovi... probah nekoliko komata na flesu)... ne vidi uopste, kao da nema titla.

Nazad
Vrh Dno