Šta je novo?

Philips 190S6.. C6... LG..

zeljko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,030
Posto mi je refundirana ploca u sinteh-u, ja preko prodavca u Zrenjaninu sam odlucio da uzmem neki TFT od 19 inca...
Pre svega mislio sam da uzmem Philips zbog njegove garancije na bad piksele posto nemam uslova da pre kupovine isprobam monitor a i udaljen sam od grada pa bilo kakvo vizualno iskustvo nemam :((
po cenovnom rangu sam milsio da idem do 400evra...
Vidim da tu spadaju 190s6 i 190c6 (oko 350e sa PDV-om) ali nemaju DVI ulaz koji isto tako neznam jel znaci u realnom radu (imam ga na grafickoj)
Pre svega interesuje me za sve namene monitor (po malo se i igram ali nisu mi na prvom mestu igre)
A sto se tice LG-a tu tek nemam pojma
Znaci 8ms mi je dovoljno... DVI pozeljan... cenovni rang do/oko 400e...
Znam vecina ce mi reci samsung 913N ili 930BF ali ja to nemam u opciji posto je u pitanju sinteh uvoznik...
Dali ima LG-a sa 8ms i DVI do 400e ?
Inace Sinteh za maloprodaju nema lager info a ni cene tako da ako neko ima pristup da mi posalje ne PM bio bi mu zahvalan posto da svakih 5min zivkam zastupnika(prodavnicu) u ZR koji isto tako frlja cene i nazive iz glave :((

Razmiljam se izmedju:
190s6 ili c6 oko 350e koliko sam skontao samo je razlika u ergonomiji
190b6 8ms neznam mu cenu (napolju je 30-40e skuplji od s modela) ali ima DVI
190x6 8ms neznam da li ga ima i jel preskup?
190x5 12ms odziv, ima DVI cena 350e isto nenzam da li ga ima na lageru

Takodje ne vidim vece razlike izmedju 190b i 190x modela...

Odlucio sam se za Philips 190X6FB koji je oko 420e..
prosli model 5x je dobio odlican review na tomshardware sajtu a ovaj je nov model pa za njega prakticno nista nisam nasao :(
Jel ga neko video?

Uzmi 190P6 neces pogresiti, bolji je od X-a, koji je bespotrebno isfensiran! I pozuri jer je jako tanak lager!

Poslednja izmena:
Imao sam Philips 150S4,
i bio sam veoma zadovoljan istim.

Nimalo mi se nije svideo 170C5,
ali ne bih na osnovu samo jednog primerka
zakljucim da C serija ne valja.

Imas test 190b i 190p u novembarskom Digitalu.

I zapamti, zlatno pravilo kod kupovine monitora
je da obavezno pogledas monitor pre kupovine.
Posle je vec kasno.

@Nedje koliko je P skuplji od X modela.... prodavca tek u ponedeljak mogu dobit...
190b su napljuvali na review sajtovima...
P nisam gledao jel mislim da je preskup

Nazad
Vrh Dno