Šta je novo?

phenom II X4 965

dux1970

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2013
Poena
151
Zamenio sam procesor na ploci gigabyte ma770ud3 i stavio fenom 965 (ostavio sam fabricku zvaku na hladnjaku,mozda sam trebao da je skinem i stavim termal pastu) procesor mi se mnogo greje i kuler je mnogo bucan,HELP!!!!

Potpisi rig i promeni pastu za pocetak.

premalo infoa da moze konkretnije da ti se pomogne.
ja sam prvi put kad sam prochitao, skotnao da si ti ostavio stari box kuler od tog slabijeg, zamenjenog procesora.
ako je tako, pre svega i da je njegov fabrichki box od 965 pa je buchan dosta, a kamoli ako si ostavio taj neki duplo manji i to sa starom pastom.
zatim, nisi naveo ni koja ti je revizija, 965, c2, rani c3 ili noviji c3. prvi je heavy vuruna, prvi c3 manja, a najnoviji se najmanje greju.
navedi koje je kucishte, napajanje, ambijentalan temperatura....overklok?
u kojim okolnostima je buchan? na koliok se vrti, daj neki skrin shot sa hw monitorom i mozda nekim burnin testom i cpu z om.

Očisti lepo žvaku, stavi pastu i neki bolji cooler od box-a sa većim ventilatorom na manjem broju obrtaja

Čovek uradio najgoru moguću stvar, pa se čudi što se greje, bolje bi bilo da nije stavio ništa, nego da ostavi staru žvaku.

Staru zvaku ne bacaj nego mesi dok se ne razmeksa, samo nemoj da preteras

Al kad je rekao da je dobro umesi, izvristao sam. Ulje se namece kao logican dodatak za takav specijalitet :D

Nisam rekao pastu da mesi nego zvaku, jeste servisirali nekad laptop, vidim da niste

ako se fabricka zvaka skorela ocisti je i zameni pastom

Poslednja izmena:
Nisam rekao pastu da mesi nego zvaku, jeste servisirali nekad laptop :wc: vidim da niste

ako se fabricka zvaka skorela ocisti je i zameni pastom :wc:
Excuse my french, mislio sam na zvaku, temalna pasta(a i traka) je nesto sasvim savim drugo..... da ,zaboravh da priupitam neuk doktora za laptop, koja je razlika izmedju skidanja skorele fabricke paste sa desktop BOX culera i "servisiranja" jelte laptopa? Ako moze analiza molicu za nas neuke iz poslednjeg reda.

Ma nema eto uvideh da sam citao ofrlje temu, istripovao sam se da je za laptop tema?

Nazad
Vrh Dno