stvar BIOS-a... ta voltaza nije dobra, jer sa njom ne mozes imati ni 125W, a kamoli 95Mene malo brine onih 1.428 V za procesor . Prilično visoko za default .
Zanimljivo da je moj prvi kontakt sa Ecs-om bila neka ploča sa Via čipsetom za Athlona i problem da nikako nije htela da ostane na fsb 133 već se uvek vraćala na 100 Mhz-a .
Jos jedna lepa vest iz AMD-a. Phenom II X6 bice AM2+ kompatibilni, tako da svi oni koji vec poseduju ploce sa datim podnozjem bice u mogucnosti da lagano izvrse update (ako im uopste bude i potrebno posto se bas i vec odavno odomacena 4 jezgra ne mogu uposliti, ali ko vrsi video obradu...),tako da nece morati da menjaju plocu i memoriju :banana:. Video sam sad na sajtu Gigabyte-a da je izasao novi BIOS za moju GA-MA770-UD3 sa podrskom za nastupajuce X6 procesore... jupiiiiiiiii
Ako stvarno bude cena oko 200E, biće bruka![]()
Lo and behold, even with the fastest single-GPU card you can buy, the Phenom II X6 doesn’t spring to life. Meanwhile, the overclocked Core i7 leaps forward by quite a bit. This is eerily reminiscent of a gaming piece I wrote back in 2008 comparing high-end AMD and Intel gaming rigs. All else equal, the Phenom X4 I was testing at the time was simply creamed by Core i7 in Crysis.
Pa dobro, ne isplati se, ali bih voleo da vidim neki GTA4 test npr, gde broj jezgra dolazi do izražaja.
Nemoj molim te, kad kazes da je nesto bolje mora ili u svemu da bude bolje ili da kazes u cemu je bolje@alfaunits Sto se tice struje pogotovu kod nas to nije bitno, jer je struja veoma jeftina, eventualno ako nemas neko dobro napajanje to ti moze praviti problem.
Tako da samo gledaj performanse.
Alfa kao da ubedjujes samog sebe da ne uzimas X6, ljubav prema Intelu je jaca od svega :d![]()
heh i sta kaze? ,)Greska u koracima - ja vec imam x6![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari