Šta je novo?

Pes4

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Danas je datum izlaska. Jel ga nabavio neko vec?

Skinuo sam DEMO od 75Mb sa net-a i WOOOOOOOW! Niisam imao prilike da vidim kako izgleda na PS2, ali me je demo na PCu odusevio!! Ubedljivo najbolji fudbal koji sam ikada igrao na racunaru... EA definitivno neka razmisli sta ce sa svojim SPORTS ogrankom... PES3 i WE7 su mi neuporedivo bii bolji od bilo koje FIFA-e, ovo sada tek nema konkurenciju :) Ko voli fudbal obabvezno nek skine demo... Jedva cekam final :)

daj bre link....

skinuo, probao, odlicno..... ! :)))

Skinuo, probao, katastrofa. Proporcije su smesne, gol i golman vise deluju kao da je u pitanju rukomet a ne fudbal, kamera je ocajno zumirana, pokreti su istrzani, igrači pretrče ceo teren za 2 sec, tekstura terena smešna... Sve u svemu kao da igram FIFU 97 na PSX.

FIFA 2005 je majka za ovaj fudbal u svim segmentima.

Laza je napisao(la):
Skinuo, probao, katastrofa. Proporcije su smesne, gol i golman vise deluju kao da je u pitanju rukomet a ne fudbal, kamera je ocajno zumirana, pokreti su istrzani, igrači pretrče ceo teren za 2 sec, tekstura terena smešna... Sve u svemu kao da igram FIFU 97 na PSX.

FIFA 2005 je majka za ovaj fudbal u svim segmentima.
Stvarno igru nisam probao na PC nego je vec odavno igna PS2 ali sigurno je bolja od Fife 2005....Inache na PS2 je strava mada je WE8 ipak bolji...

ako nekome treba trainer (da skine ogranicenje u igranju) neka pise na PM....

nije loshe nije... bolje je uradjeno na psx jer ovde se krecu prebrzo zbog hardvera... ali to ce se vec resiti u konacnoj verziji....

face igraca su fantasticne kao i pokreti tela... fifa nije toliko losha ali pes4 je i dalje keva...

A hardverska zahtevnost?
Pošto je prehtodna igra bila najbolji primer nesrazmerne hw zahtevnosti.

Igra je sjajna,imam i onaj Light i Full demo i mogu samo reci da sam prezadovoljan igrom....treba jos dosta toga da se ispravi,ali japanci su to...znaju svoj posao*za razliku od EA):D

jel se isplati skidati onaj full demo? sta se dobija sa njim vise u odnosu na lite?

koliko ja znam u full demou postoje i komentatori dok ih u lite-u nema. mozda ima josh neshto, ali ja ne znam...

playerPA je napisao(la):
jel se isplati skidati onaj full demo? sta se dobija sa njim vise u odnosu na lite?

U lite verziji imas samo 5 min. da pokazes sta znas,a za full verziju postoji trainer koji ne ogranicava vreme...znaci igras do mile volje....a on se nalazi bas OVDE (desno dugme pa "Save Link As(FF)/Save As(IE :p )"
pozdrav

p.s.

@Legend

Hvala sto si mi poslao ovaj trainer,nemoj vise molim te!

ma radi trener i sa lite, zakucao na 00.00 ;) nemam komentatora i samo cetiri tima da biram u lite verziji. sta nudi "full"?

e, oce li biti pes4 na cd-u? :) :)

vidim da je potreban dvd rom....****** a ja nemam dvd! :(

Što bi skidao demo kada će full igra za koji dan? :)

Poslednja izmena:
super, igrao sam na sony-u i mogu reci da jako jako dobar jedva cekam da ga nabavim taman novi joystic da isprobam

Najbolji fudbal :D sada je još bolji. Za pohvalu je hardverska nezahtevnost jer demo ide glatko u 1024 high na 9000Pro. :smoke:

ima ga na IZOVestima
Znachi... stize u najskorije vreme... ako vec nije!

jovajsha je napisao(la):
Najbolji fudbal :D sada je još bolji. Za pohvalu je hardverska nezahtevnost jer demo ide glatko u 1024 high na 9000Pro. :smoke:

a kako ti je radio prethodnik?

Kad ce sleteti sa satelita? Ima li ko info o tome?

1.71gb, sta je unutra, ne znam, nisam pogledao jos, znaci verovatno dvd.

iNCUBUs je napisao(la):
a kako ti je radio prethodnik?
Jednako dobro, nego ja sam očekivao ono novi nastavak -> veća zahtevnost mada je ipak grafički dosta slično.

Vrh Dno