Šta je novo?

PES-4, Option File With All Kits

Boqy

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 + LC-CC-120 RGB
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
2x16GB Kingston 3600c16
GPU
Powercolor 6600 XT Red Devil
Storage
Kinston A2000 1TB + MX500 2TB
Zvuk
Realtek
PSU
Corsair HX650
Kućište
Antec P182
Monitor
Gigabyte G27Q - Lenovo T24i
Laptop
Lenovo L14 G5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Best to use in combination with Wolf's Furry Evolution Patch ver 1.0

PesFan Comunity:
www.pesfan.com

svaka cast majstore, to sam trazio :) jel imas i neki link ka boljim dresovima, stadionima?

Skinuo sam onaj Wolf's Furry Patch ver 3.0 koji je iz 5 delova od po 90-tak MB i koji se nalazi u winrar-u.Kako da ga ubacim u igru?
Ako extract u folder igre(pa u data) on samo napravi novi folder u okviru tog foldera.
help!

Extractuj bilo gde, pa onda samo prekopiraj preko postojecih fajlova u DAT direktorijumu, Folder1 ide u SAVE.

Tako sam i krenuo extractovao sam ga u novi folder i onda to kopirao u DAT direktorijum ali ostavi te stare i samo se iskopira pored njih i ja time ne dobijem nista..

Kada extractujes trebalo bi da dobijes e_text.asf, 0_sound.asf itd. njih iskopiras preko onih u instalacionom direktorijumu igre, ako si skinuo 3.0. A ako si skinuo novi 3.1 za 2005 onda se tu nesto razlikuje nisam ni sam siguran sta. Ida na http://www.soccergaming.tv/ i u pes sobi imas sticky sa objasnjenjem !

Izgleda da je problem u tome sto prijavi neku gresku pri exrakciji i ne uspe da mi napravi text.asf dok sa soundom je sve ok. to radi imaju sad razne navijacke pesme na stadionima.
Je l ima negde posebno da skinem taj text.asf?

e_text.asf se nalazi u zadnjem .rar-u koji si skinuo mislim da je u pitanju part5

E pa sad stvarno nemam pojma meni se u svih 5 delova sto sam skinuo nalazi fajl 0_text.asf!U prva dva mi dolazi zajedno sa text. jos i 0_sound.asf ali to je ok.
Ja nemam taj e_text.asf

Za koji dan Wolf, decko koji radi ove zakrpe treba da izbaci novu, kako kaze najbolju do sad, ceka samo da se zavrsi transferski rok :D

ima li nesto od novog patcha... i ako moze neki link
poz

e hvala ti za ovaj link...znaci znas koliko sam trazio ovaj patch i stalno nalazim neke leve...

ps:e jel moze neko da objasni kako se igra pes 4 preko sbb-a???

Nazad
Vrh Dno