Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Pa ocigledno ocene iz Football Manager 2005 preslika u PES4.
Bas to i te ocene su strasno poremetile odnos snaga izmedju klubova jer nisu pravljene za to.Air Jordan je napisao(la):Pa ocigledno ocene iz Football Manager 2005 preslika u PES4.
Bojan Novakovic je napisao(la):Da jos dodam... pustanje prednosti kada to definitivno nije potrebno cak iako je protivnicki igrac uzeo loptu. Pa onda jedna od najiritirajucih stvari. Automatko menjanje igraca u odbrani koje me je sjebalo 1000 puta. Ma da ne pominjem... ima milijardu bagova... Mrzi me (i ziga usrcu kad se setim koliko sam se nervirao) da se prisecam svega. Jebi ga GP4 i PES su jedine dve igre koje su me nervirale al GP4-ci prastam jer nije greska programera vec u vecini slucajeva moja greska. Ali zato u PES-u...
Stavljanjem automatskog menjanja igraca se tri puta loshije igra, znam iz iskustva :S:. Malo mi je chudno kad mi tako neko kaze da igra PES4 od njegovog nastanka a nije video te bagove. Mislim znam milion njih koji su to igrali i koji imaju isti problem. Ne desava se to non-stop vec povremeno. Uostalom kaiser vam je u ovom topiku ostavio Avi fajlove sa primerima, sta drugo reci.download je napisao(la):Prebacivanje kursora automatski sa igraca na igraca mozes da sredis u podesavanjimia, bar tako mislim. Imao sam slican problem i cackao sam par gluposti, jednostavno mi se cini da se to vise ne desava.
A sto se tice problema sa golmanom, igrao sam PES4 od dana kada se pojavio i nikada nisam imao taj problem sa ne pomeranjem.
PES5 sam uzeo originalni kada je izasao i cepam ga od tada sa ekipom na joystick-ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari