Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Mogu, ali ljudi godinama uzimaju tako i nisu banovani. I ja sam tako kupio, samo sam stavljao druge zemlje, pošto nisam kupovao na tom sajtu, nego na CDkeys.
Šta te muči? Ja upravo aktivirao ovog Rusa od 808.18 rublja![]()
Za taj steam remote play ne moras nista da kupis, dovoljno je da uplatis na steam wallet 5$ koliko sam video.
Jel u Lite verziji jedini način da igram protiv koga ja hoću da se random uparimo na nekoj od ovih Matchday utakmica?
Edit: Malo proguglah.
1. Steam remote play - ali ne mogu da dodam prijatelje jer navodno nisam ništa kupio preko steam-a.
2. MyClub - pa lobby koji ste već pomenuli bili. To ću probati, ne znam da li mogu da igram sa pravim timovima ili samo sa tim svojim.
3. Moguće da može i random da se potrefi, pass support i tako te fore.
Što su zakomplikovali ovako? Daj brate da unesem user-a protiv koga hoću i to je to.
Predator chants pack sa evo web foruma da vidis kako grmi sa tribina. Pojacas malo zvuk navijanja u odnosu na komemtatore i udri.Ovaj Pes je odlican.
Sto ga vise igramo,sve je bolji i bolji.
Animacije igraca su odlicno odradjene.
Nadam se da ce nekad da porade na navijacima malo vise,igram stalno protiv drugara sa Argenticima i Brazilcima i voleo bih da se prebaci zvuk sa tribine na igru sto bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari