Šta je novo?

PES 2016

Sta prodaju :D sređen save ili patch,strasno sta nece sve da rade pojedinci...
Imaju neki što prodaju sređeno kao patch a neki prodaju dresove sa uputstvom da manuelno ubacuješ kao što mi radimo i obećavaju besplatne apdejtove za mesec-dva. Naravno jedino što njihovo patchevi sadrže je premijer liga i championship. Caka je što su dresovi od prošle sezone ali kažu da su best quality. Oni su tp punudili 16.09. dan pre izlaska dok još pesworld i pesgalaxy nisu izbacili dresove free of charge. Ne bi ja to kupovao. Nisu neke pare ali ovak9 mi je zanimljivije. Fali baš dosta licenci i nekih klubova iz Lige evrope. Turski klubovi su izmišljeni. Španski i Francuski treneri dok su italijanski pravi sa sve slikama itd...Ovo ide polako ali nije teško. Uradio sam Arsenal po uputstvu. Vrh izgleda

Poslednja izmena:
Instalirao, odigrao, ipak čekam neki patch, vraćam se 15... Opet, kada pomisim da me Konami više ne može iznenaditi, svaki put me demantuju. Izbacili su barem što se tiče PC verzije poluproizvod.

Uglavnom, čeka se PTA patch za 16, možda uspeju za nijansu da ga poboljšaju barem što se tiče grafike.

Da si čitao komentare vezano za PC verziju igre uopšte ne bi bio iznenađen. Nadam se da je nisi kupio. Ako jesi bacio si pare. Razlika između PC verzije i one za konzole je nebo i zemlja.

Imaju neki što prodaju sređeno kao patch a neki prodaju dresove sa uputstvom da manuelno ubacuješ kao što mi radimo i obećavaju besplatne apdejtove za mesec-dva. Naravno jedino što njihovo patchevi sadrže je premijer liga i championship. Caka je što su dresovi od prošle sezone ali kažu da su best quality. Oni su tp punudili 16.09. dan pre izlaska dok još pesworld i pesgalaxy nisu izbacili dresove free of charge.

Ma ovo ne treba uopste ni komentarisati ej dresovi od prosle sezone jos da platis.Drzite se vi pesworld sajta i coveka koji se zove Gleen,njega je i Adam Bhatti pohvalio tj Konami kako je odradio dresove vrhunski do detalja za PS4(jedini 'zvanicni' mod dresova za PS4),zamislite koliko mu je samo vremena trebalo da uradi sve jos sa onim instrukcijama.E lepo bi njemu uplatio neku lovu a ne tim klosarima-preprodavcima.Rekao je da nastavlja sa radom i da ce biti jos dosta dresova i HD logoa za takmicenja.Takođe je pitao ove iz Konamija da li ce DLC koji dolazi izbrisati dresove oni su rekli ne...ali ja bio bio oprezan jos koji dan dok ne izađe pa da znamo i onda moze zvanicno da krene punjenje :D

Rade cak i face evo kako izgleda Aleksandar Mitrovic. https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=XFG4yISrkdc

Poslednja izmena:
Pa i ja mislim da dlc ne bi trebao da brise jer to je opcija edit tim kao. Zamisli napravis svoje timove i igrace i dodje update i obrise ti sve. Mislim da smo bezbedni.

Ja idem po 5 kluba dnevno i sve sredjujem polako. Stvarno dobro uradjeni dresovi.

Ma ovo ne treba uopste ni komentarisati ej dresovi od prosle sezone jos da platis.Drzite se vi pesworld sajta i coveka koji se zove Gleen,njega je i Adam Bhatti pohvalio tj Konami kako je odradio dresove vrhunski do detalja za PS4(jedini 'zvanicni' mod dresova za PS4),zamislite koliko mu je samo vremena trebalo da uradi sve jos sa onim instrukcijama.E lepo bi njemu uplatio neku lovu a ne tim klosarima-preprodavcima.Rekao je da nastavlja sa radom i da ce biti jos dosta dresova i HD logoa za takmicenja.Takođe je pitao ove iz Konamija da li ce DLC koji dolazi izbrisati dresove oni su rekli ne...ali ja bio bio oprezan jos koji dan dok ne izađe pa da znamo i onda moze zvanicno da krene punjenje :D
Potpuno se slažem. Ali ja ću ipak sačekati update. Sredio sam Arsenal. Ušao malo u štos kako stvarno treba da se radi. Pač bi mogao biti i sutra ako je bio info early next week od petka.

A gde imaju face da se skinu. Jel isto na pesworldu ? Btw. Na pes galaxyju imaju i dresovi svih reprezentacija ali nema uputstva.

Poslednja izmena:
A gde imaju face da se skinu. Jel isto na pesworldu ? Btw. Na pes galaxyju imaju i dresovi svih reprezentacija ali nema uputstva.

Face ce morati izgleda rucno :D po instrukcijama (nisam 100% siguran) a ti dresovi sto si video nisu za PS4 ali mogu da se 'nalepe' ...kazem jos jednom drz'te se pesworld-a :D bice svega...

A da li si provalio da u instrukcijama samo za home dres ima da se bira design (to je onaj broj 70 ili 73 itd..). Nije mi jasno zašto to nema za away, third i gk)

Nemam pojma valjda to tako treba :) Da mora imalo bi ,takav je sablon izgleda za pravljenje,ma bitno da radi (; I sta je ovo samo nas dvoje troje u temi :D... jel moguce da se niko ne javlja ,pomalo mi i neprijatno odvalismo se od poruka ali barem nije spam nego korisno nesto(nadam se).

Naravno da je korisno. Ti si sa baš potrudio. Mislim da će se vremenom ljudi priključiti, tek je igra izašla. Pa će kad izađe Fifa ljudi da odluče šta će. Ja ću kao i do sada od 95 (fifa) tj. od 96(pes) da igram obe. Šteta jedino što je kako čujem Konami upropastio PC verziju.

Ja igram uporedu obe verzije i stvarno je upropastio. Aj sto je grafika losija ali colision sistem nema nigde. Nove animacije veoma malo ubacene. Deluje kao da igrate pes 15 sa nekim patchom, nista vise. Veoma traljavo odradjeno.

Ja sam završio ceo edit ptemijer lige

Da li moze nekako da se ubaci ceo sredjen option file? Neko da uradi i samo taj fajl da se iskopira na konzoli.

Rekli su da ne moze,ovi sto prave dresove...valjda je save zasticen samo za taj nalog tj vezan za njega.

Onda mora da zasucemo rukave. Zavrsio i ja premiere ligu. Dosta toliko dok ne dodje oficijalni patch pa da vidimo kako i sta dalje.

Jel ima negde da se nadju kvalitetniji logo-i za lige? Ovi sto su ovom paketu nisu bas dobrog kvaliteta, ovi originalni su bolje rezolucije.

Jel to oni zaj...vaju ?

Ne razumem se u programiranje i u te stvari ali zaista mislim da nije potrebno toliko vremena da bi se ubacilo 5 timova i uradio update transfera.

Ljudi, skinuo sam igricu za xbox ali igrači su rasuti kojekuda, bez ikakve logike. Ima li neko pojma o čemu se radi?... Loša verzija igre?...

Molim da mi se oprosti, nemam vremena da pregledam temu u nekom haosu sam, iščitaću temu večeras, ako ne bude odgovora do tada ili ga je već bilo. :)

Transferi nisu bili odradjeni,danas to sreduju, danas izlazi update

Danas izlazi apdejt transfera za online, 29. za offline :(

To je veliki napredak

Veliko razocarenje sto se toga tice. Eeeeejj kuburis sa licencama, nemas premier ligu licenciranu ni prvu ni drugu,nemas bundes ligu, nemas reprezentacije sve licencirane i ti ne ubacis klubove koji su ti dali licencu!!!!!! Pa izbaci celu drugu premier i ubaci zvezdu,partizan,dinamo, iz svake zemlje na balkanu po dva tri najpoznatija kluba i beri pare. BUT NOOOOO!

Zato imamo i Fifu pa mixamo. A za premijer ligu imaš dresove sa pesworlda koji su odlično odrađeni ali da nema licenci to mi nije jasno jer koliko sam čuo da im pare nisu problem.

Poslednja izmena:
Izašao je i pack za skybet championship na pesworld.co.uk. Vrhunski odrađen kao i PL

Igram MyClub i razmišljam već da prodam PES jer je napravljeno da moraš da daješ prave pare da bi imao ok tim. Ovako samo što skupim malo "keša", potrošim da obnovu ugovora, a kad dovedem još kog boljeg igrača, tek tad neću moći da ispratim sve. A taj mod mi je nekako najbolji jer u svim ostalim se ljudi hvataju odmah samo za Real i Barsu. Ja uzeo Milan, ne mogu prići.

Nazad
Vrh Dno