Šta je novo?

PES 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Ivan®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li si probao da podesis kameru?
3d prostor je 3d prostor.
Sem ako u PES-u ne postoji neka interakcija izmedju trave i kopacki, sto do sada nisam primetio 🙂.

Verujem da je los fazon nemati mogucnost da vidis takve 'sitnice'... a mozda je to i dobro, onda bi mogao da igram FIFU i da i ja budem preporodjen 🙂

To da li su slušali fanove tek ćemo da vidimo... Kad vidim da se dres prlja, da može da se bira treći dres, da igrači imaju kratke štucne, da se vrati kocka x finta, kad se vrate neki stari modovi i mnoge druge sitnice koje su izbacili a koje su fanovi itekako tražili da se vrati tad ću verovati, a ove očigledne stvari što bodu oči i što mora da se menjaju i popravljaju nije pozakatelj nikakav... jer šta sad popravili su golmane i za to su zaslužni fanovi, pa ne trebamo mi da im kažemo da su golmani loši ili da su sudije *****i...

I jbm ti život kad se radujemo što su promenili oblik mreža posle punih 5 godina.

wladymeer je napisao(la):
Može PES da izgleda kao Liga Šampiona uživo, dokle god je gameplay takav kakav jeste, dokle god Naniju treba 3 sekunde od prijema komande do okretanja za 180 stepeni, dokle god budeš imao trome igrače samo da bi sprečio silovanje igrice, PES nikada neće dostići nivo slave koji je imao u vreme petice/šestice.
Upravo to!

Poslednja izmena:
Verujem da je los fazon nemati mogucnost da vidis takve 'sitnice'...

Loš fazon je upirati prstom u sitnice kad je ne samo celina već i znatno važnije stvari na znatno boljem nivou nego konkurencija. Ako ti to toliko smeta, evo, imaš sada narodne lekove, skini World Cup i uživaj u atmosferi - ujedno eto ti i primera kako bi godišnja FIFA izgledala kada bi imala onoliko klubova koliko PES ima. A uz to, World Cup mu dodje možda i najbolje izdanje za upoznavanje sa igrom.

Ono što mene raduje je to da nema više "sky is the limit" parola od strane Seabassa. Možda ove godine zaista i uradi nešto kako valja :d

Poslednja izmena:
Sve to sto ti pricas je kao sad da kazes da su jagode slane, i sad ti i jos njih 10 pokusavate da me ubedite da je tako, a ja jedini tvrdim da to nije istina 🙂 Pa video si koji sam avatar drzao, Seabass-a sa masnicom na oku 🙂 Zveci mi gamepad od silnog udaranja o sto zbog primanja glupih golova i uzasnih stvari koje se desavaju.. ali opet ne mogu da prihvatim fifu kao alternativu, ne vredi.. 🙂 te stvari preko kojih drugi prelaze zarad nekih drugih 'boljih' stvari su meni neprelazne.. 🙂

Nateraj se do izlaska novog PES-a, nemaš šta da izgubiš 🙂

Nadam se da ce ova verzija imati Move podrsku.

Još nam samo fali da na to troše energiju.

Ocigledno nisi igrao wii verziju.

Nadam se da ce ova verzija imati Move podrsku.

The fuck 🙂 Gledam sad neki Wii gameplay, jel mi se cini ili se ovo igra kao neki RPG, klikcem ispred nekog igraca i on ce tu da ide? Mani me takvih egzibicija molim te, dosta bitnijih stvari ima prioritet od toga 🙂

Stvarno je dobro odradjeno, veruj mi 😉.

Wii verzija fura current-gen verziju, zato i jeste dobra 😀

Mislis last-gen, curent-gen je valjda PS3/360 verzija, nismo u 2006-oj vise 🙂

Par zanimljivih stavki sa pres konferencije..

Seabass and his Tokyo team have worked to recreate the very essence of top-level football, ensuring the new game’s AI engine has undergone a major overhaul and provide an experience akin to being part of a real team.

Ovo itekako dokazuje da moze i treba bez 'trigger run-a' :

Attacking play is a cornerstone of PES 2012, and the new game benefits from a more open approach that allows users to dictate the pace of movement, with all-new AI elements incorporated so team mates make runs and offer support in one-on-one situations. Players make useful dummy runs to draw defenders, and this offers users greater options to move the ball around when they are being closed down. Thus, the team works together a more cohesive unit, reacting to the movements of the player with the ball, and working to force the opposing team into mistakes.

Ovo je malo pozajmljeno of fife 🙂:

Zonal marking and positional defending are also massively enhanced; ensuring players are forced to work harder to split the opposition defence. Meanwhile a new cursor switching system has been implemented using the right analogue stick to switch to any player on the field. This allows users to pick a team mate anywhere on the pitch, thereby allowing players to react to threats faster, and to shut down attacks more quickly.

“Team work is what separates the world’s greatest teams from their peers, and is the hub of everything within PES 2012,” added Takatsuka. “PES 2012 focuses on the core elements of top-level football: attacking play, freedom of movement, the creation of space, and working together as a unit both up field and in defence. These elements combine to create a game that flows and ebbs like a real match, with individual shows of brilliance changing a game, and more control over every aspect of play within a wide-ranging yet instinctive control system. PES 2012 will turn the heads of fans everywhere.”

Poslednja izmena:
Kao da su ispravili vecinu stvari na sta su se ljudi zalili + iznenadjenja..

I'll drop some info though, seeing as I'm here. The collision system in FIFA 12 is very impressive, but feel response by many is a tad extreme. Visually wonderful, and tech wise a revolution, but I fear it's implementation will be overstated - much like it's animations in general.

PES 2012 won't have anything that extreme, but what it will have is a collision system that will impress. The way players fall and spin will be in colloration to where they were caught. Simply the most advanced PES has been in this generation regarding this element, but less bells and whistles.

Animations will be also be impressive, focusing on linking more than anything. Get ready to control the ball instantly, and never worry about delayed responsiveness in any situation.

To the pace of the game, and what's odd is that the screen behind Seabass in the video was weirdly quick. PES 2012 is no quicker than PES 2011. The pace element has been addressed too, quick players won't be caught. What's weird though is that quick players feel similar to PES 2011, but now slower players are just represented more believably.

Finally, last info, is that my wish has come true. The game is alive. Meaning the players respond to everything instantly, formations and positions are kept, and the feeling of everything working consistently is back.

Now, there's actually tonnes more secrets yet to be announced, some key gameplay additions changes Konami have yet to announce. I would love to hint at them, but seriously I feel E3 will be the perfect time to let these new additions be announced.

Really, really can't wait!

Poslednja izmena:
...

Well PES 2012 is so stable right now, from quick FK's to advantage rule, to physicality and collision detection, to brand new reworked ball physics...

Oh wait, that was one of the surprises... 😉

So from everything I've said now, add individual player run styles (back again), and then also add AI awareness, like slowing down when the ball is going out of play and wont be caught (nice animation), and we have an amazing product 😀

Ali se prvi put vide emocije na licima.. 🙂 A Robinho i Van Bommel obojica gledaju u Cassana 🙂 Mada uvek su mi nepotrebni ovi screenovi koje nikad ne vidis dok igras, najbitnije je kako sve to izgleda u gameplay kameri.

Zasto Robinjo izgledao kao da je pobegao iz RE5?

A niste fer, pustite Borisa da ko Nole veže 42 posta na PES temi za redom :d

Ja definitvno moram licno da upoznam Lozaca...to sam tek sad shvatio...

S'o, da se uveris licno da postoje oni sto i dalje igraju PES? :d Idite tamo igrajte sa plavima protiv crvenih :d

Zasto Robinjo izgledao kao da je pobegao iz RE5?

peschiste.jpg

😀

Ako mi nadje neko ovakvu sliku Robinha iz stvarnosti, poklanjam Borisu FIFU odmah 😀

Dobro, ne stoji njemu da se dere, ali i dalje je impresivno da se vide neke emocije a ne non stop isti izrazi kao da se slikaju za licnu kartu. Sad mozda i ne budem ubijao cutscene istog trenutka..

Koje ti majke ti emocije vidis na toj slici?

Pa nije L.A. Noire, ali sve je bolje od pokretnih lutki na naduvavanje.. Ali rekoh vec, nebitno mi je ovo skroz, nije na odmet ali nije ni potrebno.

Emocije u sportskoj/fudbalskoj igri tj facijalne ekspresije su potrebne koliko i kamera iz ptičije perspektive u jednom Gran Turismo-u ili u jednom FPS-u! 🙂

Ne razumeš ti to, oće Boris da vidi istu emociju na Robinhu kao i kod sebe kad osvoji Master Ligu 🙂

A da nema crveno-crni dres i da ne piše ispod da je Robinho u pitanju - jel bi ikoga realno ovaj sa slike posetio na Robinha?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno