Šta je novo?

PES 2011

Pitanje je sad da li ce Konami samo dodati timove u Liga sampiona mod koji su vec u igri, kao sto je Totenhem Hotspurs ili ce stvarno dodati nove timove kojih nema u igri...?

Ova prva varijanta je bila prosle godine.. i ne, nisu sve grobari ovde :p

Ako je Metacritic u pitanju, nemam nista da dodam :d

Vi preporodjeni sad vec pocinjete da flejmujete :) Drago mi je zbog vas stvarno, ali ajde malo zrelijih komentara i diskusija :)

Pošto je ovo (sem privatnih FIFAških foruma) jedini forum gde se ovoliko pljuje PES i hajpuje ono drugo, a s obzirom da je forum sačinjen mahom od naših ljudi, a naši nemaju pojma o fudbalu eto dokaza da je PES u stvari bolji :)

Pošto je ovo (sem privatnih FIFAških foruma) jedini forum gde se ovoliko pljuje PES i hajpuje ono drugo, a s obzirom da je forum sačinjen mahom od naših ljudi, a naši nemaju pojma o fudbalu eto dokaza da je PES u stvari bolji :)

FIFA 11 has enjoyed the biggest sports game launch ever, EA has said.

It sold over 2.6 million copies globally and generated over $150 million in less than a week.

FIFA 11 is now the fastest selling sports game ever, and sparked the most online game usage in EA Sports history, said the delighted publisher.

:p

Stvarno su komicni komentari ovde :D Na stranim forumima je situacija bukvalno suprotna, gomila ljudi se vraca na PES, mora kod nas sve suprotno :d

Kao dugogodisnji igrac Fife na PC-u kome se nije svidjao PES6 mogu da kazem da sam se ove godine opredelio za PES iako je konacno i na PC-u izasla Fifa priblizna onoj na konzolama. Jednostavno mnogo mi je bolji osecaj fudbala i ubedljivija grafika.

Lose animacije e.. kao da gledam pravog Nanija :)

[YOUTUBE]yYvhoy6pPpA[/YOUTUBE]

Jeste, povezivanje animacija je lose.. Ovu godinu treba gledati kao neki novi pocetak, mogle su da ostanu one uzasne animacije od prosle godine ali da se lepo povezuju, ili skoro kompletno nove kao ove godine, ali da se lose povezuju.. ja biram ovu drugu opciju :) Bice to bolje sledece godine sigurno, citam i da se bas velika paznja pridaje golmanovim animacijama za sledecu godinu.. mada sam video par vrh novih odbrana u demou..

Prvi review na netu koji kaže da je PES bolji fudbal, e moj Bane :D

procitao sam tekst sinoc, jedino sto ne znam je kolko je baneR, iako se maximalno trudio da bude objektivan, kao stari pes-ovac dugo igrao fifu :)

mada poznato je da njegovi testovi, sa kojima se ja skoro uvek slazem, uvek izazivaju burne reakcije ljudi :D

procitao sam tekst sinoc, jedino sto ne znam je kolko je baneR, iako se maximalno trudio da bude objektivan, kao stari pes-ovac dugo igrao fifu :)

mada poznato je da njegovi testovi, sa kojima se ja skoro uvek slazem, uvek izazivaju burne reakcije ljudi :D

Ma kad pogledam snimke i vidim da gol-aut sa golmanom izvodi na X, samo mi skoči kosa na glavi i sve mi je jasno. Verovatno je to razlog što je u tekstu spomenuo bagove i lako primljene golove posle njih :D

Ali dobro, barem se trudi da bude subjektivan i sa 90% teksta se slažem :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Znaci , FIFA je bolja od PES-a u apsolutno svim aspektima , ali PES je i dalje bolja igra :d

Verovatno po našem dosadašnjem tekstu bi mnogi rekli da je Fifa lako odnela pobedu protiv PES-a, ali nije tako. Uz dužno poštovanje, ali imena, nazivi, audio i vizuelan doživljaj, je ono što ne čini fudbalsku igru. Kada je reč o suštinskom fudbalu, PES je i dalje bolji izbor od Fife. Ne želimo pogrešno da budemo shvaćeni, Fifa je fantastičan fudbal i predlažemo da se igra makar isto koliko i PES, ali što se tiče same fudbalske utakmice, PES je igra koja ima manje nedostataka.

Hahahaha, ovo je pisao PES-ovac, koji je dao Fifi sansu "nekoliko utakmica", i misli da moze tako procenjivati sta je bolje. U fazonu Fifa mu izgleda u svemu bolje, ali PES "pravi" fudbal. Pa to je zato sto nije naucio da igra Fifu.

U Fifi i dalje ima stvari koje se iz neobjašnjivih razloga dogode. Nekada su samo tu da vas iznerviraju, a nekada ćete zbog toga primiti gol ili ga nećete postići. Morate imati određenu dozu razumevanja da bi trpeli neke Fifa propuste.

U PES-u je ovo x100.
U Fifi 11 ima pomalo nekih bagova na relaciji golman-odbrana, ali u ranijim verzijama(Fifi 10, i WC) ja stvarno nisam primecivao nijedan.Sve se logicno desava.

Ovaj opis me malo podseca, na one sto pisu za 24h novine, odsek tehnologija.

Poslednja izmena:
Super, pošto ste lepo izvređali Baneta i njegov opis sad lepo nazad u FIFA sobu i nadam se da nećete izlaziti više. Ko neka pošast ste, majke mi.

Stvarno verujem da bi bio problem da je recenzija ostavljena nekome ko zapravo ima vremena da igra obe igre duže od sat vremena :)

Mada je suština u ovoj rečenici:

dok noviteti kod PES-a jesu prisutni, ali prvih mesec dana ni sami niste sigurni da li će oni poboljšati ili pogoršati igru.

Upravo ono što sve vreme pričam. Nije loše samo je rezime malo previše napisan "na brzinu". No bože moj.

edit: pročitao još dva puta recenziju i osim nekih sitnica potpisujem ceo tekst, jer su se pošteno ogradili u svakom tok segmentu tvrdeći da nisu iskusni igrači. Tekst nije uopšte loš i pogadja suštinu u rezimeu kada se lepo pročita - onaj ko želi da se igra fubdala igraće PES, onaj ko želi da igra fudbal neće.

Bilo bi zanimljivo da se napravi jedan tekst na benchmarku gde će hardcore igrači preneti svoje recenzije o ovoj igri, svakako.

Za široke narodne mase, PES će ove godine opet biti prihvatljiviji jer izgleda da su dobar deo demoa preneli na full verziju. Ako je tako, to me nimalo ne čudi jer je PES ove godine sasvim OK igra.

Poslednja izmena:
Super, pošto ste lepo izvređali Baneta i njegov opis sad lepo nazad u FIFA sobu i nadam se da nećete izlaziti više. Ko neka pošast ste, majke mi.

Ko je izvređao Baneta?

Njegove tekstove je uvek zanimljivo čitati, nisu u potpunosti generički kao 99% recenzija na netu. Jednostavno poput gosn. Kuzmanovića zna da ubaci svoju ličnu notu u opis (a bane zna to da ubaci i u reecnzije hardvera, telefona...), tako da je uvek zanimljivo čitati. Ali kad su takvi tekstovi u pitanju, uvek će biti i zanimljivih rasprava u vezi njih.

Dozlogrdiće moderatorima ovo prepucavanje već jednom pa će lepo da sednu, vide ko stvara gužvu i reše to jednom za svadga. Ako se ispostavi da sam to ja, koji igram PES ali ne ostavljam izmet po FIFA temi svakodnevno, so be it! :)

Vrh Dno