Šta je novo?

PES 2010

Problem je sto cesto kod Wifi neta P2P ne radi nikako.
Ja sam imao jednom Wifi i i nikad vise, svaka 2 dana sam drndao antenu po krovu, uzas.
Al aj da cujemo jos necije utiske o igranju PES 2010 online.

Ma meni je jasno da on za online igranje je najlosije resenje ali mi nije jasno zasto pes ne radi kako bi tebalo a ostalo sasvim ok!!!!I na kraju ne znam da li je u meni problem ili u drugima pa kad neko proveren sa stabilnim netom pazari igru neka se javi da isprobamo!!!

Pazi meni je PES 2009 bez uPnP bio neigriv, Fifa 09 je mogla da se igra u blago usporavanje igre.

Ajde bre de su ovi sto kupili orginal PES 2010 ili imaju gold Live da kaze kako radi igra online ?!?

Sad bih ja probao da objasnim zašto je to tako ali bih izazvao gnev tako da ću reći samo "stvarno mi nije jasno" :d

Zar nismo ovde da nesto naucimo jedni od drugih,kapiram da zbog toga i postoji FORUM,pitam ovo jer pes igram jedno 10 godimna i ne planiram da ga menjam za FIFU i voleo bi da igram i sa ljudima van SRBIJE i zato bi voleo da resim ovaj problem ako je do mene a savetima mi mozda mozete pomoci!!!

Ne vredi nista osim da sacekas da vidis sta kaze jos neko ko igra PES online.
Wlada je tajni placenik EA Sports-a. :d :p

Poslednja izmena:
Tajan sam u 3 lepe a plaćen još više :)

Ma basa, hteo sam reći da ne verujem da će PES u dogledno vreme srediti online jer otkad postoji online (mislim da je PES4 bio prvi) uvke je bilo laga (doduše mnogo manje nego li u PES2008 i 2009) i nisi mogao igrati na zvaničnim serverima bez laga van Balkana. I u okvirima Balkana ga je bilo ali je bilo sasvim igrivo.

Šta je problem, zaista ne znam, videću da nabavim od nekoga PS3 verziju pa da isprobam pa da uporedim to sa PES6 serverima. Lično mislim da je problem leži "tu negde" u samom gameplayu jer otkako su prešli na novi gameplay nikako da srede online kod koji je bio sasvim podnošljiv pre next-gen verzija.

Nabavio sam i ja PES, nije da mi se nesto pretjerano svidja ali ajde, uzeo sam ga zbog drustva najvise. Ja cu ipak vise vremena provoditi uz fifu.

i sta bi sa ovim?
Ajmo neki detaljniji "review" borise :D
da narucujem ili ne :d

Pa ovako... oni sto pricaju da je brzi od demoa, igra je taman, sporija od Winning Eleven demoa i odziv je takodje sada taman, znaci sve je dosta zategnuto, bukvalno "taman" je najbolja rec za sve :) Ono sto je bilo evidentno u demo(ima) je da odbrana zna cesto da zakaze, umrtvi se i propusti nesto sto ne bi smeli da propuste, golmani su crazy kao i uvek i tako.. :) Kao sto rekoh vec, nijedna od ponudjenih igara nije da kazes "VRH" ali ovo je (meni) najbolje u ponudi.. Sudije takodje ne sviraju neke ocigledne crvene kartone. Nadam se pod hitnom pechu za sudije, a i moglo bi i ovu odbranu da zategnu, ako to moze patchom.

Igrao sam tri mecha online, dva protiv engleza i jedan protiv nekog turcina, jednog engleza dobio 2:0, od drugog izgubio 1:0 (inzaghi neki budj umuljao :) ), i turcina sam dobio 2:0.. E sad, za sva tri mecha mi je pokazivao da oni imaju zelenu konekciju, ali kad udjemo u mech svima je palo na crveno. Ali uopste ne bi rekao da je neigrivo sa crvenim, naprotiv. Nema nekog seckanja, nestajanja igraca i to, lag se samo odnosi na odziv komandi, a na crvenoj konekciji odziv je kao u PES demou, ili Fifi 09 :) Dakle izrazeniji, ali uopste nije neigrivo, tako da me jako raduje da vidim kako rade narandzaste i zelene konekcije.. nadam se da je protiv nasih ljudi zeleno.
Toliko za sad..

ja koristim sbb kablovski net od 3mb super mi radi online, nekada secne za sekundicu ali vrlo retko.

^Stoka, treba im redakciju spaliti, ni ne zelim da vidim koliko je Fifa dobila...

Elem, danas nisam gasio igru, igrao nekih 10-ak online mecheva i svaka konekcija je bila crvena.. ali, sa par njih iako je bilo crveno odziv je bio jako dobar, dakle skoro kao offline kad igras, a sa ovima sto je losije radilo, mi je bio odziv kao sto vec rekoh, za 10, 20% recimo veci od PES demoa, dakle nikako ne mogu reci da je neigrivo, ali izgleda da ce stalno biti crveni protivnici.
Ono sto me smorilo je kad sam igrao sa Basom(basa_pfc), on ima 4mb net, i takodje je bila crvena veza, i mozda je i losije radilo nego sa ovim strancima.. :S: Ocekivao sam da sa nasim ljudima bude barem narandzasto/zuto ali izgleda da to nema veze odakle je ko. Videcemo jos, bice tu jos patcheva sigurno, citam da je i PES6 koji je dobro radio online, takodje imao problema prvih mesec dana dok nisu ispeglali. Dakle igrivo je skroz, ali moglo bi to i bolje, barem sa nasim ljudima...
E da, i slazem se za penale, STA JE ONO? Cak ni nije radila ona fora da nanisanim malo pre nego sto dodje do lopte, svaki mi je bio po sredini :wall:

Edit: ok, nasao sam i video tutorial za penale, pa da probamo ovako

Pa ovo je maremas pravio, sto ne kacis ovde, cc :)

[YOUTUBE]SBkGsZZTP3A&[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ok sve to stoji, da nije tecna animacija igraca kao u FIFI, ali ova verzija po meni bas velik korak unapred, tako da je dati 6,5 takvoj igri krajnje neozbiljno, pazi PES 09 su dali 7,0, a igra je trash teski.
Mada njima nikad nije PES ni valjao osim PES 4,5,6. Slepci americki, vole ragbi samo. :d

Pa ok, ali kao sto sam gore rekao, i u 09-ci su se igrachi lepse kretali sa loptom nego u 10-ci.

Mozda je zato ;)

Mada njima nikad nije PES ni valjao osim PES 4,5,6. Slepci americki, vole ragbi samo. :d

Ameri vole američki fudbal. Australijanci vole ragbi :)

Ja ne volim ni američki fudbal ni ragbi a volim stari PES. Šta sad to znači osim da nisam ni iz Amerike i Australije? :trust:

Ali ovaj PES mi je najzanimljiviji posle PES6. Biće sledeća verzija sve ono što je PES nekada bio, sad su makar pronašli formulu, čak je izgleda i online sasvim OK- ostalo je fino brušenje.

Naravno ukoliko opet ne najave neku drastičnu promenu a nadam se da nisu toliko ludi :)

Drasticnu promenu nacina izvodjenja penala! :d

Ne znam, meni nema ničeg logičnijeg nego da držiš smer gde hoćeš da šutneš a da punjenjem odrediš koliko će ići ka stativi :)

Pes 6 je bio odlican,a od tad je sve losija i losija igrica.Ovaj prosli deo je bio uzasan,uopste mi se nije svideo,nadam se da je 10-ka dosta bolja.

Pes 6 je bio odlican,a od tad je sve losija i losija igrica.Ovaj prosli deo je bio uzasan,uopste mi se nije svideo,nadam se da je 10-ka dosta bolja.

Ovaj novi je odlican fudbal, jos neke stvari da srede i bice vrh. :banana:

Ako očekuješ gameplay patch, nemoj se nadati. Jedino ako se nešto ispostavi kao ultra veliki bug/exploit. Ali ove "sitnice" koje bi učinile da PES bude bolji zaboravi. Nemaju oni vremena da "šteluju" postojeću verziju jer moraju da rade na novoj.

Moraju ove sugave penale da srede, ne mogu da dam gol, ovo je smesno !

Jel i dalje nema skale kada puniš kod penala?

Ako nema, onda je izvodjenje penala najveća simulacija u igrici :D

Koja crna skala, nema nista. Kazem ti da je umetnost pogoditi penal ako se proivnik ne baci sa golmanom.

Pa to je poprilično glupo onda odradjeno. Ajde mi što u principu izučavamo igru pa je svejedno, ali kako će oni što udju u igraonicu i igraju "fudbal na soniju" da šutiraju penale? :D

Pa to je poprilično glupo onda odradjeno. Ajde mi što u principu izučavamo igru pa je svejedno, ali kako će oni što udju u igraonicu i igraju "fudbal na soniju" da šutiraju penale? :D

E da, a ti ljudi su mi najjacji, i jos se hvale da znaju da igraju.

Dobih igru (od firme za rođendan) tako da ću polako krenuti da učim... Pa ono, mojne odma da trčite na forum sa "razbucali smo Cveju 5:0".

Nazad
Vrh Dno