Šta je novo?

PES 2010

^Jel bas kad je tik ispred lopte odredjujes pravac ili kad krene u zalet ?
Aj ako te ne mrzi nadji opet te tutorijale ?
NEgo kako se daje for u PES-u ? Totalno sam zaboravio ?
Ima li nekih dobrih tutoriala za PES cake ? Posto sam dosta stvari zaboravio, nisam siguran dal ima dupli pas i slicne fore.

^Jel bas kad je tik ispred lopte odredjujes pravac ili kad krene u zalet ?
Aj ako te ne mrzi nadji opet te tutorijale ?
NEgo kako se daje for u PES-u ? Totalno sam zaboravio ?
Ima li nekih dobrih tutoriala za PES cake ? Posto sam dosta stvari zaboravio, nisam siguran dal ima dupli pas i slicne fore.

2e5lj6f.jpg

For dajes tako sto dvaput brzo stisnes trcanje.

Zahvaljujem !

Skinuo sam danas demo verziju, instalirao, igrao malo i svidja mi se. Ali imam veliki problem... pojma nemam koje dugme cemu sluzi. Za sada sam se snasao za trcanje, dodavanje i sut, a vidim da to nisu jedini definisani dugmici. Da li moze neko da mi objasni sta je sta na u onoj konfiguraciju keyboard dugmica u settings-u? Tacnije, tamo je prikazan joypad, i keyboard dugmici su dodeljeni dugmicima na joypad-u, a ja pojma nemam cemu, koji taster na joypad-u sluzi. :)

Edit: Izbrisite ovu poruku, nisam video da je ovo u forumu za konzole. :)
Postavio sam pitanje na pravom mestu sada.
Hvala.

Poslednja izmena:
Skinuo sam danas demo verziju, instalirao, igrao malo i svidja mi se. Ali imam veliki problem... pojma nemam koje dugme cemu sluzi. Za sada sam se snasao za trcanje, dodavanje i sut, a vidim da to nisu jedini definisani dugmici. Da li moze neko da mi objasni sta je sta na u onoj konfiguraciju keyboard dugmica u settings-u? Tacnije, tamo je prikazan joypad, i keyboard dugmici su dodeljeni dugmicima na joypad-u, a ja pojma nemam cemu, koji taster na joypad-u sluzi. :)

Edit: Izbrisite ovu poruku, nisam video da je ovo u forumu za konzole. :)
Postavio sam pitanje na pravom mestu sada.
Hvala.

Au koji kralj ! :laugh:

Sta da se radi, samo sam video ime teme, ali ne i podforum. Citao sam malo temu, ali ne toliko da shvatim da je rec o verziji za konzole. :d

Aha! Igrao sam demo na PS3 i full igram na boxu, meni je sve isto, ne primecujem ama bas nikakvu razliku. Kazem ti da je fudbal odlican!

Na WENB su svi odusevljeni igrom, a ovde srecem dosta njih koji su nezadovoljni, razocarani...valjda cu je dobiti sa ShopTo do kraja godine :(

Napisacu ja detaljno poredjenje sutra kad pokupim igru..

Penali su veliki UZAS!

Penali su veliki UZAS!

Pricaj mi o tome, to je najgluplja stvar koju sam ikada video u fudbalima. Ja i burazer smo se valjali od smeha!
Ne znam od koje verzije su to ubacili, ali ovo je sramota!

Sta, ovo sto su sa strane? Meni je bas cool nekako :) (inace ona stara kamera iza igraca je kad su oni pravi penali na kraju utakmice). A sto se tice toga da se tesko izvode to mi se takodje svidja jer donosi vecu neizvesnost i nije sigurica.

Nisam mislio PS3 vs Xbox nego demo vs full verzija...

Razlika?hmm moras sam probati igru ne vredi da ti iko govori ukusi su razliciti,dok sam citao postove i sta su sve ljudi pisali od strane 1, nekad steknem utisak da ljudi ne komentarisu istu igru, tako da dok ne okusis dzaba da ti iko govori koje su razlike, nekom su velike nekom male. Uglavnom VRH BRATE

Sta, ovo sto su sa strane? Meni je bas cool nekako :) (inace ona stara kamera iza igraca je kad su oni pravi penali na kraju utakmice). A sto se tice toga da se tesko izvode to mi se takodje svidja jer donosi vecu neizvesnost i nije sigurica.

Ma ne te, (i ti su :) nego kad igras nereseno npr. u ligi sampiona, obe tekme 0:0, sutiraju se penali oni normalni. E ti normalni su veliki UZAS!Ne smes da pipnes analog, odma leti pored gola (skoro da je tako).

Sta, ovo sto su sa strane? Meni je bas cool nekako :)

Pa što onda i slobodnjake ne šutiraš tako kad ti je cool? :D

A sto se tice toga da se tesko izvode to mi se takodje svidja jer donosi vecu neizvesnost i nije sigurica.

Nije poenta u sigurici već u tome da nije bilo nijednog jedinog razloga da toliko zakomplikuju pa još i dodaju dve različite kamere. Najviše će "ispaštati" vikend igrači koji manje ili više čine dobru većinu PES populacije a kako penali nisu svakodnevnica biće mnogo psovanja ove sezone dok ne provale kada treba da se drži smer :)

Pa što onda i slobodnjake ne šutiraš tako kad ti je cool? :D

Naravno da nije ista stvar. Penali su i u stvarnosti skoro pa poklon gol, tako da i treba da budu malo tezi i nema potrebe (toliko) za pogledom iza igraca. Slobodnjak je jako tesko dati generalno, pa ga ne treba jos dodatno otezavati..

Nije poenta u sigurici već u tome da nije bilo nijednog jedinog razloga da toliko zakomplikuju pa još i dodaju dve različite kamere. Najviše će "ispaštati" vikend igrači koji manje ili više čine dobru većinu PES populacije a kako penali nisu svakodnevnica biće mnogo psovanja ove sezone dok ne provale kada treba da se drži smer :)

Pa... slazem se, bice jako isfrustriranih ljudi koji ne prate internet forume i kojima niko nece pokazati foru :)

U odnosu na stari sistem sa 6 lokacija + sreća, naravno da treba zakomplikovati. Ali, uzmi demo one druge igre pa probaj penale tamo i reci mi jedan razlog zbog kog nisu primenili identičan sistem. Tamo i panjenku možeš da uradiš ako oćeš :D

Hmm... kad su već ubacili drugačiji sistem, jel neko probao panjenku na PESu? Ovamo se radi L1 + šut...

Poslednja izmena:
Wtf je panjenka :)

Ma penali su da poludis, ja pokusavam da pratis sistem, ali navika je cudo, po meni ovo je najveca glupost koju sam video u fudbalima.
Nadam se velikom gnevu igraca i da ce se ovo ispraviti kroz neki patch.

Ja imam jednu veliku zamerku na online igranje,igrao sam nekoliko tekmi sa nekim strancima i to su svi iz EU i mogu vam reci da sam jako razocaran lagom koji se javlja,ja sam sve vreme imao zeleni kruzic a prosto mi je neverovatno da niko od njih nema dobar net,ne znam u cemu je caka!!!

Hmm... kad su već ubacili drugačiji sistem, jel neko probao panjenku na PESu? Ovamo se radi L1 + šut...

Ne znam kako se radi ali bih voleo da saznam :)

Kao sto rece kicba, nije problem u kameri, problem je u preosetljivosti stikova tj. pri odredjivanju pravca smes samo minimalno u stranu da ih pomeris, u suprotnom masis gol za dva metra :wall:

Ja imam jednu veliku zamerku na online igranje,igrao sam nekoliko tekmi sa nekim strancima i to su svi iz EU i mogu vam reci da sam jako razocaran lagom koji se javlja,ja sam sve vreme imao zeleni kruzic a prosto mi je neverovatno da niko od njih nema dobar net,ne znam u cemu je caka!!!

Kakav net imas ? Kako ti rade ostale igre online ?

PES iz vremena kad je online valjao retko kada je mogao da se igra protiv nekoga van Balkana a da bude OK konekcija. Dešavalo se da i sa Slovencima bude random iskustvo.

Vrlo je moguće da su te lampice to "kako ti vidiš" konekcije. Sam sebe zato i vidiš zelenog osim ako ne upališ torente ili nemaš dovoljno dobru konekciju. To što je tebi zelena lampica bi trebalo otprilike da znači da problem sa kašnjenjem komandi ukoliko postoji nije do tvoje konekcije :)

To što ti njima vidiš slabiju vezu verovatno nije uopšte ni vezano za konekciju već za geografiju odnosno fiziku. Koliko god da je veza dobra, ona ne može protiv brzine svetlosti i na tom polju se net kodovi razlikuju jer dobar net kod čini da ta razlika bude što je manje moguće osetna.

Poslednja izmena:
Jedno vreme mi je net radio jako lose jer imam bezicni net i ostale igre su mi radile lose ali sad sam antenu usmerio bas u AP i signal mi je odlican a koristim paket o 7,2 Mb/s a realna vrednost kad se meri preko speed testa je izmedju 3 i 4 pa i vise zavisno od doba dana i zagusenosti saobracaja,tako da ne verujem da je u meni problem!!!

Iskreno, može biti i do tebe jer je bez obzira na konekciju za online igranje najgore imati wireless konekciju upravo zbog njene nestabilnosti (odnosno gubljenje "paketa"). I nije važan download, važan je upload koji imaš ;)

Ne kažem da si ovde ti "kriv", već samo ne isključuj i tu mogućnost :D

Poslednja izmena:
Odlazni saobracaj je isti kao i dolazni tako da se i on krece izmedju izmedju 3 i 4 Mb/s,takav je paket uzeosam ga bas zbog sony-a a i ostale igre mi rade kako treba jedino ako pes ne zahteva dosta stabilniju konekcuju a ako je tako onda mislim da ce velikoj vecini biti problem da ga igra!!!

Nazad
Vrh Dno