Šta je novo?

PES 2010

Cool :)

Evo i jedan detaljan review full verzije, od admina sa PESFan-a (Marko Gardinic, neki nas lik? :) )
Škot je, kome se dopao dres hrvatske reprezentacije :zgran: pa ga stalno nosio na turnirima, bio je u knjizici za PES2008 valjda.
[YOUTUBE]gVAoKD6eRJM[/YOUTUBE]

Ispod ovog sa arsenalovim dresom.
seabassukiregk0.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Gardiner_(video_gamer)
*** osvojio 50 000 funti :wall:

Poslednja izmena:
Jel su ove narodne verzije sve na italijanskom ? :(

nisu bas dobra poredjenja ali mislim da je pc vidljivo ispred

inace, community je genijalna stvar koje je bilo josh na ps2 jako davno

Poslednja izmena:
Izasla i Engleska ko hoce link neka mi posalje pm.

Poslednja izmena:
Nisam jos probao full na PC ali po komentarima izgleda da su ga ukakili :S:

Ljudi, ako moze pomoc bio bih vama zahvalan. Kako da reshim black screen prilikom stratovanja igre? Probao sam sve i svashta ali ne ide... Molim vas pomagajte...:wall:

Ljudi, ako moze pomoc bio bih vama zahvalan. Kako da reshim black screen prilikom stratovanja igre? Probao sam sve i svashta ali ne ide... Molim vas pomagajte...:wall:

Ako mislis za PC verziju, pogresna tema.

Nisam jos probao full na PC ali po komentarima izgleda da su ga ukakili :S:

Ja sam ga probao ali samo polovinu poluvremena kod druga, onda mi je on oteo dzojped :) . Ali ono sto mogu da kazem, na osnovu onoga sto sam video, i ja mislim isto kao i ti.

Mnogo mi bre lichi na PES 09.

Sta su ukakili? Ja bas citam komentare na WENB za full verziju i svi su odusevljeni..

Uz duzno postovanje, ja ljudima sa WENB ne verujem. Oni su kukali na odziv a meni je bio ok. Vidim pricas kako je PS3 verzija ok a PC ubrzana. Jel mozda igras PES 2010 za PS3 pa znas? :p

Ja cu svoj sud da dam za sat vremena (oteglo mi se skidanje). I uopste otkud ljudima sa WENB PS3 verzija kad je release date 23. oktobar. Nije valjda da i PS3 igre procure pre vremena :trust:

kakva je situacija kod instaliranja nekog patch-a na xbox verziji? pretpostavljam da se saceka neki patchovan iso pa se nareze, ili je moguce naknadno negde usnimiti option file ili sta vec?

mislim, da li da kupujem xbox verziju odmah ili da cekam neku patchovanu? :)

Definitivo je pes10 bolji od 09, samo treba malo navikavanja, sad se oseca koliko toliko neka fizika, lopta se nelepi za igraca, taktika mnogo vise utice na postizanje golova, brze je od demoa pa pomalo podseca na 09, igraci lice na zombije (mogli su staviti neke veselije boje) ali zato je grafika dosta bolja (pogotovo trava).
Nego nigde nismo mogli da nadjemo internacionalnu ligu, obicno igramo nas 4-6 pa ako neko provali gde se nalazi nek napise... (da ne pisemo bodova na papir :()
P.s. u pitanju je box verzija...

Uz duzno postovanje, ja ljudima sa WENB ne verujem. Oni su kukali na odziv a meni je bio ok. Vidim pricas kako je PS3 verzija ok a PC ubrzana. Jel mozda igras PES 2010 za PS3 pa znas? :p

Ja cu svoj sud da dam za sat vremena (oteglo mi se skidanje). I uopste otkud ljudima sa WENB PS3 verzija kad je release date 23. oktobar. Nije valjda da i PS3 igre procure pre vremena :trust:

Ne mislim na Adama i ostale vlasnike sajta, vec na korisnike. Da, Shopto je poslao UK korisnicima ranije zbog onog strajka, u turskoj vec ima, ima na gomilu mesta. I svi prijavljuju da je full verzija malcice sporija od demoa, to je i Seabass rekao. Uglavnom skoro sve pozitivni komentari.. a royal mail mi jos uvek nije poslao, jos je u UK :(

I uopste otkud ljudima sa WENB PS3 verzija kad je release date 23. oktobar. Nije valjda da i PS3 igre procure pre vremena :trust:

To je datum zvaničnog izlaska. Neko ko nosi naslov Winning Eleven u svom naslovu foruma sigurno dobijaju igre pre nas :)

Osim ako nisu gadni ko EA prema editorima :d

mislim da svi koji gledaju real - milan su mogli da cuju ovo u 90. minutu. dida posle odbrane lupka kopacke u stativu i to se cuje jace nego u pes-u :)

Hahaha :d

Cek, zar nisi ti onaj sto nam pridikuje zbog odrzavanja borbene atmosfere na forumu (flame war) :p

inb4 Wladymeer

Edit: Pretece me Wlad :D

Poslednja izmena:
Jel?
Meni je na carini :p :p :p :cigar:

Ma kad magarac nisam uplatio na vreme, evo sad se promenio status na royal mail, sad je "on it's way"..

A PS3 poceli da reklamiraju za vreme Lige Sampiona, kao u vreme PS2, console warzz iiz overzzZ! :d

e s obzirom da nisam nikad igrao PES, video sam na netu spisak timova i reprezrentacija koji su u igri i Boga mi poprilican broj, pa me sad zanima da li su ko u Fifi sad sve prava imena igraca, pravi dresovi i to ili i dalje imaginarno ?

Bas i tog razlika me oduvek PES serijal odbojao.

e s obzirom da nisam nikad igrao PES, video sam na netu spisak timova i reprezrentacija koji su u igri i Boga mi poprilican broj, pa me sad zanima da li su ko u Fifi sad sve prava imena igraca, pravi dresovi i to ili i dalje imaginarno ?

Bas i tog razlika me oduvek PES serijal odbojao.

Pa nije nazalost, jer FIFA jos uvek drzi dosta licenci. Ali zasto se opterecivati time kada na dan izlaska igre izadju Option file-ovi koji ispravljaju sva imena i vremenom i skoro sve dresove. Ali i da nema Option fileova, opet bi PES-u dao veliku prednost na tom polju jer imaju najbitniju licencu, a to je za LS :) Neprocenjivo slusati himnu lige sampiona pre utakmice, i igrati na terenu sa svim onim LS sponzorima, to mi mnogo znaci..

Nego

00032447.jpg

Hi everyone.

This is a message from all of the PES team here in Tokyo.

You'll be able to get your hands on the game on Thursday/Friday and we really hope you enjoy all the improvements and changes we've made this year.

As we keep saying we really appreciate your help making the best PES yet and we hope you'll continue to give us great feedback.

We'll be adding downloadable updates and content shortly - free of charge of course - so watch out for those.

In the meantime we hope you enjoy all our efforts.

Thanks for all your support.

PES Productions.

Poslednja izmena:
aha video sam i ja na omotu grb Lige sampiona i Kupa UEfa, cekaj a timovi iz LS imaju prava imena i dresove ili kako ?

aha video sam i ja na omotu grb Lige sampiona i Kupa UEfa, cekaj a timovi iz LS imaju prava imena i dresove ili kako ?

Da, samo sto nazalost nisu svi timovi tu, ne znam koliko timova fali za LS, 4, 5.. Oni "bitniji" su tu, ali ne znam koji nece biti. U svakom slucaju, svi timovi i igraci dobiju prava imena kroz Option file-ove veoma brzo, na PC-u se to moze patchovati do najstinijih detalja, ali takodje i PS3 verzija moze skroz lepo da se popuni, sa dresovima, navijackim pesmama itd.. Za xbox nisam siguran, neka komplikovanija procedura je u svakom slucaju.

Ali videcemo sta ce biti u tim besplatnim DLC-ovima koje najavljuju odma po izlasku igre, verovatno neka iznenadjenja sto se tice timova i novih licenci..

Poslednja izmena:
Ostali timovi kojih nema u LS ili LE bice malo kasnije pusteni preko update-a. Tako je bilo i sa PES-om 09.

Nisu bili pušteni klubovi nego nazivi klubova. Tako je Madrid Roja postao Atletico Madrid i sl.

Vrh Dno