Šta je novo?

PES 2010

Da, ne znam u cemu je fora.. ali barem je sada "fizika" mreze nikad bolja, predobro se zatrese :)

Juce mi je Ibrahimovic dao gol sa 60 metara, hteo sam da ubijem onog ******a Reinu. Stvarno su golmani kesa.

Inace od svih golova u ovom PESu najbolje izgledaju golovi glavom posle ostrog centarsuta.

Pretpostavio sam. I u 2009 se lepo "tresla" prilikom gola ali mi je i dalje neshvativo da svugde stave istu. Gledao sam i to celo podrucije oko gola je jako lepo uradjeno ali ta mana sa mrezom se ponavlja iz godine u godinu...zar je to toliko tesko imati dva tipa mreze...? A i ako su birali zasto nisu stavili sa "kvadratima", jer koliko mi se cini vise je zastupljena na stadionima....

Evo ih slike svih stadiona

vxmesokw.png

pks94k2z.png

kxci5muy.png

9arxgovy.png

xi3pa52b.png

iih9a4et.png

ot5gdvw9.png

xagngiuu.png

7esdad7g.png

epln2tp7.png

z38cilhw.png

njac7ldb.png

c988t4sj.png

uh4p8cke.png

ek8rn9xd.png

68kmx94n.png

bwxk4eh3.png

pojj3ber.png

4d2lorwg.png

ol9mjtwo.png

Poslednja izmena:
Legendary Spanish playmaker and PES lover Cesc Fabregas popped into the office today to check out PES2010 for himself.
What did he think? He loved it!

I went through all the tactical improvements first, mentioning both the team sliders and player cards. He played around with
settings for a while and asked loads of questions about how they'll affect the team AI. I think he wants some inside info before
he starts playing against team mates.

As our teams lined up in the tunnel he was really taken aback by player likeness and he was also clearly impressed with the
in-game graphics once we kicked off.

But Cesc was really here to see how the gameplay had developed and he clearly wasn't disappointed. He loved the increased
difficulty and said building up play was much more realistic and satisfying.

We had a really tight game, with few chances. I missed an opening in the first half, he put one away in the second. Game over!
He then had a game against his agent and won 5-2. He's a talented player on and off the pitch.

You don't have to take my word for all this. We filmed his impromptu visit and I'll get that onto the site as soon as I can.

Jon.

posted by Jon Murphy

000149657.jpg

000149659.jpg

000149661.jpg

Source : http://uk.games.konami-europe.com/blog.do;jsessionid=F9F3249B57C51947F8D93B641E8D35A

Ko zna - zna ,)

Da, ne znam u cemu je fora.. ali barem je sada "fizika" mreze nikad bolja, predobro se zatrese.

Fora je u tome sto japanci osim fizike prakticno nicem drugom ne poklanjaju paznju (dobro, grafika je sada zaista lepa). Ali moram da se slozim, osecaj je fantastican. Jedna od stvari, zajedno sa fizikom lopte, recimo, koja je svetlosnim godinama ispred FIFE, gde je osecaj kao da si ubacio loptu u kartonsku kutiju.

Ali FIFA i dalje vise lici na pravu utakmicu, iako je u PES-u vece uzivanje kontrolisati igrace, sutirati i davati golove, kontrole su predivne i fluidne. Doduse, hvala nebesima, nema vise delay u komandama pa je i FIFA tu napredovala, dovoljno da ostane no.1 fudbal i moj primarni izbor. Ali je jasno u odnosu NBA Live / 2K koliko EA u stvari ne ume da pravi sportske simulacije, sa aspekta osnovne fizike.

Poslednja izmena:
Dakle sve ti je bolje u PES-u, osim da FIFA vise lici na fudbal kad gledas sa strane, i opet ti je FIFA prvi izbor? :)

Pa ne prave isti timovi NBA i FIFU niti ciljaju na istu populaciju :)

Borise ne čitaj kako ti odgovara, nigde nije spomenuo da gleda sa strane :p

Poslednja izmena:
Koga briga sta je bilo ko od nas skontao kad Fabregas kaze da je PES pravi fudbal :)

Mozda i EA angazuje nekog, Croucha na primer :d

Koga briga sta je bilo ko od nas skontao kad Fabregas kaze da je PES pravi fudbal :)

Mozda i EA angazuje nekog, Croucha na primer :d

Haha, da je rekao da skocis s mosta skocio bi. Pa i Borisu je nekad tamo neki profesionalni fudbaler rekao da je PES najbolji :D

Borise idi ubij ga sto je skontao sta je pravi fudbal :)

E? Covek nabroji da mu je skoro sve bolje u PES-u i onda kaze da mu je FIFA ipak prvi izbor :)

Nego, igram jos malo WE 2010 demo, aaa to je to, odziv je TAMAN, sve je zategnutije od PES demoa, dobili smo najbolji PES (WE) do sad! :eyebrows: Jos uvek mi stoje zamerke da Ibrahimovic i ekipa prelako daju kornere, ali verovatno ce se nauciti branjenje toga.. takodje lopta ponekad odleti brze nego sto bi trebalo pri dobacivanju, retko se desava, ali valjda ce to biti ispeglano u full verziji.. Srecan sam, ide pre-order :)

Jesi ti ikad čuo za reči poput: sponzorisanje ili recimo promovisanje? Ako nisi, jesi gledao nekad TOP SHOP reklame? :)

jaoo danas odigraj prvi put sa zivim protivnik tekmu.Pa ne verujem toliko se cini da je lopta teska kao da ima 1 tonu,igraci su toliko usporeni sa reakcijama ,sutevi svi neki po zemlji nesto levo sve..uglavnom oduseljava me grafika a gameplay klasika sad su ga jos uporopastili mnogo je bre sporo owo .........

Placeno je ono igranje FIFE Runija i Benzeme u reklami :) Nije tajna uopste da je PES ekstra zastupljen medju pravim igracima :)

Znam, eno i Zvezda prošle godine održala turnir u PESu :D

PS - I Nadal igra PES :)

[YOUTUBE]tf3VhbwapbM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Hahah :)

Placeno je ono igranje FIFE Runija i Benzeme u reklami :) Nije tajna uopste da je PES ekstra zastupljen medju pravim igracima :)

To je placeno, a Fabregas nije?? Hahah svasta, bas lupetas. To je prava rec za tvoje postove. Pretera ga. Oba serijala imaju fanove i dzaba rasprava, a ti samo cekas da krenes s nekim da se svadjas. :laugh:

Ja cekam? Pa tvoji komentari samo potezu "svadju".. dakle placaju im i po gajbama da igraju PES? :) Ajde idi sutaj loptu, smorio si..

Šta ćeš, neko voli da šutira lubenice, neko voli hokejaške pakove :)

Na wining eleven demu je ispravljen lag, ne znam da li je neko ranije napomeno ali eto i ako jeste neka ima i na ovoj strani :)

Jel postoji WE demo za PC?

Idi igraj klikere...

Nazad
Vrh Dno