Šta je novo?

PES 2010

"koju ti licno razvijas i pravis i opet si uspeo da napravis ****** od fudbala"

Ah Grujo, provalio si me, moje ime je David Rutter :d

Kontradiktoran si - prvo kažeš da u FIFI klinac može razvaliti pro igrača a onda prebacuješ što sam došao na ScreenFun turnir po nagrade u vrednosti od oko 350€ na kome je bilo dosta klinaca (ja sam valjda Milan Tarot pa sam to znao unapred). Pritom nisam igrao ni protiv jednog takmičara koji je imao manje od dvocifrenog broja godina (najmladji je imao 13 i to je bio Syma koji je u to vreme igrao u odnosu na ostale sa tog turnira sasvim pristojno).

U polufinalu mi je pao lik koji igra FIFU na PCju već duže vreme i stalno je na svakom turniru pri vrhu (Reba) dok sam u finalu igrao sa jednim dečkom sa kojim se i dan danas družim i koji je na FIFA turniru u Domu Sindikata osvojio PS3 (Mirketz) i gle čuda, obojica su po godinu dana mladji od mene.

Čisto zanimljivosti radi - Symu sam izbacio u top12 :D

Ako te zanima kako mi ide kada igram sa starijima, javi mi se na PM (ne znam jesu li dozvoljene reklame), rado ću ti ostaviti link sa forumom na kome igramo online ligu sa 18 takmičara i koja se upravo završava ;)

U svakom slučaju, idi ti igraj GoW, nisu fudbalske simulacije, ni PES ni FIFA, za tebe.

Poslednja izmena:
Syma ima 13 godina? Steta, ja mislio da je stariji, ali da je nikad veci kralj :)

Maloletnike u FIFI deres, nagrade osvajas, a za EA radis - nije te sramota te brade :)

Tehnički tad još nisam potpisao ugovor - a i nemam ja veze sa gameplay developingom :D

Ja se sećam starih ISS dana, maloletnik sam tada bio ja i opet drao punoletnike :d

Poslednja izmena:
Pa uvek mladji me deru u fudbalu (cista logika, igraju vise, imaju vremena).
To je nepisano pravilo.

Ti pricas da neko ima puno vremena za igranje, a imas 19 dana u warzone-u... Da si toliko igrao FIFU ili PES sada bi mogao da zivis od toga.;)

Poslednja izmena:
Koji si ti smarac ! Ti znas sta ja radim!
Igrao sam 19 dana FIFU 2008 tokom prosle godine i iSS u srednjoj pa ne mogu da zivim o tome. Tvoj post je klasican spam!

Samo ti je rekao da treba da se posvetiš nekoj igri intezivno da bi u njoj bio uspešan.

Ne kontas ti lika Vlado, nije mu prvi put da me potajno proziva. Ne znam sta bi rekao u vezi igre pa lupeta.

A dobro, u svakom slučaju, ja znam i da igraš fudbal 19 dana kumulativno da bi me opet jurio po terenu da me kundačiš :D

Vidiš tu je PES bolji, mogao bih da simuliram :d

Poslednja izmena:
Da,da u PES-u ima foliranje, cuo sam. Mozes da padnes i foliras prekrsaj (uticaj italijana-Pipa Inzagija).
Pa mogao bi onda da padnes pre nego sto te kunadacim, onda ne dobijam poen za melee poen. :(

Ako se još sećam L1+L2+R1

Simuliranje je bilo uspešno samo u demou PES2008 - i to jako uspešno - igram prvu utakmicu protiv živog protivnika, 2-3 dana posle izlaska demoa, Argetina protiv Francuske, 1:1 i u 88. minutu Crespo pada a on me gleda i zbunjeno pita "nisi valjda?" :D

Kasnije su čini mi se to simuliranje toliko pokvarili da gotovo i da nema šanse da dobiješ nešto drugo osim kartona. Znam da u full verziji 08 nije moglo a u 2009 mi se čini isto, ali nisam igrao posle ovog patcha 1.02 pa ne znam ima li promena. Mada to je i dobro - uz ona auto-uklizavanja mislim da bi bilo i previše :)

Poslednja izmena:
Ako se još sećam L1+L2+R1

Simuliranje je bilo uspešno samo u demou PES2008 - i to jako uspešno - igram prvu utakmicu protiv živog protivnika, 2-3 dana posle izlaska demoa, Argetina protiv Francuske, 1:1 i u 88. minutu Crespo pada a on me gleda i zbunjeno pita "nisi valjda?" :D

Ja sam taj demo toliko igrao da mi je postala navika da simuliram i u punoj verziji gde penal dobijes svaki 30. put.
Bilo je finih bugova u tom demou - golman dobije crveni i tuces penal, a gol prazan :).

Poslednja izmena:
Nikad većeg smeha ili nerviranja nego kad šutneš penal i golman se baci i pogodi i stranu i visinu a lopta mu prodje kroz ruke - naravno smeh ili nerviranje u zavisnosti od toga u kojoj si ulozi :D

Poslednja izmena:
Au brate koji ste ćiteri ! Ko zna koje sve prevare korisite ! :p

Izninjavam se za off, ali moram...
Psiho ti malo na kojoj temi imas sta da kazes, pa opet gde stignes i koliko stignes postujes, tako da si medju poslednjim koji bi trebalo da mi zameri sto spamujem temu.
Kad ne znam sta bih rekao na neku temu, onda bar cutim i samo citam, a ne pisem razne gluposti pokusavajuci da budem ontopik ne bi li pumpao postove, a ti to radis veoma intezivno. I ne bih ni ovde pisao off da nije bilo onog tvog posta, na kojeg sam morao da reagujem, da ne bi ljudi stekli pogresan utisak o tebi.

Poslednja izmena:
malo info-a..

Konami Announce PES 2010 Demo To Hit Soon!

000149092.jpg

Me again.

A couple of big things to report. First off we've now announced all the fan improvements. I've been dying to tell everyone about all the
improvements so it's a relief everything is out in the open!

I've been checking feedback through forums and I think for the first
time in a couple of years we've gone beyond expectations. Once again, thanks to everyone who gave the team feedback which influenced development. Long may this process continue.

Code shown at Gamescom seemed to go down well with those who got a game or two. I've seen some discussions since (and a few videos) and certain points have caused concern, particularly keepers. As Seabass said the code was a month old and improvements are still being made. I have to say that
from my experience of recent code keepers are much, much more competent. Cheap rebound goals are gone and most handle the ball well. Occasional mistakes are still made, but that's as it should
be - it happens in real life.

For me the other big news is we've finished player photo and video
shoots. It's great to see the finish line!

Not long to go now until we release a demo for everyone to test. You'll get a chance to see the new PES for yourselves and make up your minds about how we've reflected what the what fans want.

Cheers,
Jon

Ne prikazuje mi nista u spoileru :)

Idi na citiraj pa ćeš videti linkove :)

Bitno da je PES pobedio, iako screenfun možda bude rekao drugačije :smoke:

Idi bre kimi, dok sam izvukao rucno sve linkove :) Obecava dosta, ovo "PES will run without lag" moramo da mu verujemo, ako sad opet puknu na tom polju slobodno mogu da racunaju na 50 % manju prodaju za sledeci PES :)

edit: a pazi sad radi spojler :)

Poslednja izmena:
Oni tvoji linkovi cas rade cas ne rade, okacio sam na imageshack:

Da, spoiler radi samo kad pregledas linkove rucno...

Nego mnogo muljaju oko 360 driblinga. Mogli su bar jedan video da prikazu a ne da ostarim cekajuci demo. Nesto im ne verujem a plus jedino gde su izgubili od FIFE jeste upravo 360 bar po ovom casopisu. Valjda ce to da lici na nesto.

Sad ocekujem da se pojavi Wladymeer i Screenfun brigada da nam objasne neke stvari :d.

Za ovih godina koliko igram PES ako sam dribling uradio 3 puta, 2 puta slucajno :D tako da.. to mi je najmanje bitno.. Ja samo zelim kretanje da ima malo vise finesa, i da ce moci i na d-padu normalno da se igra.

Za ovih godina koliko igram PES ako sam dribling uradio 3 puta, 2 puta slucajno :D tako da.. to mi je najmanje bitno.. Ja samo zelim kretanje da ima malo vise finesa

Ista prica kao kod mene. Kakav crni dribling, ne igra se fudbal tako (mozda onaj u sali :smoke:) ali eto to je sad main feature oba fudbala. Bitno je da bude kretanje tj. okretanje u 360 stepeni a ne onako pod pravim uglom. Ako to urade ja prezadovoljan (i bez klizajucih/grbavih fudbalera molim :smash:).

i da ce moci i na d-padu normalno da se igra.

D-pad, semi-automatic...

Vidim ja da cu morati da uzmem PES10 za ovaj Slim sto cekam da stigne (vec dve nedelje :mad:) da vam objasnim neke stvari online :smoke:.

Poslednja izmena:
Imajte u vidu da je glavni urednik tog PSM3 magazina stranstveni PES fun (toliki da je na svojoj listi najboljih PS3 igara stavio PES 2009 na drugo mesto).

Nazad
Vrh Dno