Šta je novo?

Perian software i iPhone!?

Ne može.

Na OS X-u je QT kvalitetan deo sistema, a uz to i radi na svakoj mašini sa QT-om...a divx kodeka ko pleve. I baš kad pomisliš da su ti XVID I ffmpg dovoljni za sve filmove, skineš neki najnoviji koji traži neki lei kodek, jer je nekim ******ima dunulo da koriste baš taj neki novi... Desilo mi se pre par dana. Ne znam čemu ogorčenje QT-om, no dobro, to nije tema :)

zato sto QT na PCju nikad nije radio kako treba: uvek je bio sporiji od WindowsMediaPlayer, tromiji...

i ja sam dobio neke nove filmove koji pucaju na pola, gube sinhronizaciju... interesantno da rade na PCju (nemam pojma koji je kod u pitanju) ali ne rade kako treba na Macu ni na DVD playerima.

Zanemario sam da čovek piše sa PC-ja :) Tamo ni ja ne volim QT :D

perian za iphone, ima li? on je strava za divx ,mpeg i ostalo.....
zanima me postojiiiiiii li nekoo resenje za pustanje avi formata na iphoneu bez GLUPE konverzije...... :mad: je**ni mov. i KVIK TAJM :mad:

Vidi se da nisi Apple juzer. Oni ne pitaju da li nešto može, ako to nije u startu predviđeno. Bolje da si uzeo neki HTC... :)

broj jedan: zasto je konverzija glupa? ako ti treba software, imam odlican konvertor.

broj dva: pojavice se plazer najverovatnije kada apple dozvoli 3th party aplikacije (trabalo bi posle februara 2008.)

broj tri: da li mozes da promenis file selektor u swinjdowsu? naravno da ne! tako da ne pricaj "Oni ne pitaju da li nešto može, ako to nije u startu predviđeno."
za iPhone objektivno ne postoji mogucnost da se napravi divx player; mozda i postoji "piratska" verzija ali ja ne bih petljao sa tim jer sam vec video jedan fon koji je "prolupao" od "piratskih" aplikacija.

Poslednja izmena:
brate jel to moguce.............da nisu u stanju da naprave je***u osnovu !!!! sta je problem u pustanju avi-ja. a, htc koji HTC , sem onoga HTC Advantage X7501 ali on je skup a i cigla je!
i phone da moze recimo da pusti film, nije mi jasno al nema veze : D

nego...... konverzija mi traje dugooooooo

dugo na Quad core mashini?

koliko ti traje konverzija npr. DVD filma od dva sata?

Nazad
Vrh Dno