Šta je novo?

Perači pod pristiskom

Bas se seljače, dužina kabla visokog pritiska je 10m a mreznog kabla samo 5m... sad treba da vučem switch iza... Bzvz skroz

Jel se isplati taj perač sa pritiskom iz LIDLA?

Ovaj FERM JE i dalje 6500 dinara, 110 bara, 1400 w. Inače redovna cena mu je oko 10000 koliko sam video i nema puno recenzija.

Dok vidim kod Lidla da su uporedjivali i da je jako dobar.

Meni iskreno treba za auto, biciklu i za tepihe i ne verujem da mi treba ovaj iz lidla. Plus ako se ne varam, ferm ima onu kutiju za sampon.

Ima i Lidlov posudu za sampon, samo se ne vidi na slici. Makar je ona starija verzija imala. Problem sa Lidlovim, a verujem i sa svakim drugim, sto gumice popuste pa pocne da pusta vodu, i onda motor vise radi jer gubi pritisak. Ne znam koliko je komplikovana zamena, ne znam da li moze DIY. Primetio pred kraj sezone i tako ga ostavio jer je svejedno tek izasao iz garanc.

Ovaj iz Linde bi trebao da je najjeftiniji sa alu pumpom, sve ostalo ima plastičnu pumpu zbog čega bi trebalo obratiti pažnju na korišćenje, jer prvo pumpa crkne ako stalno pokrećeš/prekidaš rad na pušci.

Za produženje života plastične pumpe bi trebalo prvo “pustiti mlaz vode na pušci”, pa onda pokrenuti perač na prekidač za struju, a obrnuta procedura za gašenje/prestanak rada, jer voda izlomi/samelje plastična peraja u pumpi. Tako su barem pričali iskusniji i stariji u vodama sa peračima…

Lavorwash u okovu imaju alu pumpe, budu i na finom popustu (bar kod nas u cg a vjerujem da će i kod vas, sad a proljeće, kad budu akcije)

Nazad
Vrh Dno