Šta je novo?

Penumbra: Black Plague

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet
New York, USA (September 13, 2007) - Paradox Interactive announced today that the company has secured the publishing rights to Penumbra: Black Plague. The highly anticipated final chapter in the Penumbra story will thrust players into a creepy environment of horror, as they are challenged in this unique action adventure experience.

"Penumbra: Overture has been referred to as the scariest adventure game to appear in years, and with Penumbra: Black Plague, the developers have managed to push the boundaries of horror even further, said Fredrik Wester, Executive Vice President of Paradox Interactive". "Their unique and innovative approach to gaming adventures made Penumbra a fan and media favorite and we are convinced that Penumbra: Black Plague will have an even bigger impact on the gaming community".

"Penumbra: Black Plague is horrific, life-like, interactive and unique and we are thrilled to be working with Paradox Interactive to introduce this game to a worldwide audience, said Jens Nilsson, Co-Founder Frictional Games". "We've worked with Paradox in the past and their support for our vision and ideas has made it possible for us to keep on developing games that we believe in."

Penumbra: Black Plague is scheduled for release during Q1, 2008.

Jedwa chekam:), mada mi owa woda na slici izgleda krajnje ruzhno.

Prilozi

• 200709promo_sewers.jpg
    200709promo_sewers.jpg
    98.9 KB · Pregleda: 330
Poslednja izmena:
Pa u ovoj igri,grafika i zwuk imaju 90% udela shto se tiche atmosfere... A voda kida kol'ko je ruzhna:D

To je izgleda nastavak one besplatne igre Penumbra nesto. Bilo je ovde. Ta imala dobru creepy atmosferu, osrednju grafiku, glup kraj i odigrao sam je:p

Werowatno mislish na tech demo penumbre? Postoji cela igra,koja nije besplatna,Penumbra:Overture Episode one,a owo cje bidne episode 2:)

Da, u pravu si izgleda. Preskočio sam prvu epizodu ,) mada su mi se svidele neke stvari kod tog malo "sirovog" tech dema. Možda ovo i bude dobro.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sinoc instalirao igru malo igrao i mogu reci da je super :) svidela mi se odma. Grafika na high detaljima sa ukljucenim svim sto moze je dobra i voda je mnogo bolja nego na slici gore.

I ja sam je probao ali nisam bas nesto odusevljen.Monotona atmosfera,ajd grafiku necu da komentarisem ali fali mnogo sto sta.Drzala me mozda pola sata,posle toga je bio uninstall...

Igra ima tolko bolesnu atmosferu da nisam siguran dal mi se stomak pobunio zbog nje ili zbog necega sto sam jeo, posle 1h igranja morao sam da je zagasim i legnem :D

Pri tom ima logicne a o5 teske zagonetke, nije lose, treba je probati.

@mINUs
Tako sam i ja igrao 2h i smucila mi se igra pa lego da spavam. Zaglavio sam bio u onoj sobi na brodu ili sta je vec okreno sam se oko 1000 puta, razbaco stvari po celoj sobi nisam znao sta da radim :D stavio high detalje a ona svetlost me ubila a mozak na 100% radi 2h nije mi bilo dobro. Nepamtim da mi se ovo ikad desilo jos sam imao zvuk iz igre i teamspeak znaci strasno. Vredi je probati sigurno.

@mINUs
Tako sam i ja igrao 2h i smucila mi se igra pa lego da spavam. Zaglavio sam bio u onoj sobi na brodu ili sta je vec okreno sam se oko 1000 puta, razbaco stvari po celoj sobi nisam znao sta da radim :D stavio high detalje a ona svetlost me ubila a mozak na 100% radi 2h nije mi bilo dobro. Nepamtim da mi se ovo ikad desilo jos sam imao zvuk iz igre i teamspeak znaci strasno. Vredi je probati sigurno.

Taj deo igre u sobi je prilicno lak.
Treba samo da razmestis stvari po sobi kao sto su postavljene u slici koja je okacena na zidu sobe.
I meni je grafika posle nekog vremena razbucala stomak i mozak. Sad se vise ne usudjujem da je upalim(*** a taman sam stigao do dela kada trebam da vadim neki hardver i da na boot disketi stavljam neke programe i taj deo ne znam da predjem
frown.gif
).

Poslednja izmena:
I ja sam smanjio detalje nije se moglo onako igrati :) Cela igra me nekako umori ne znam ni ja sto valjda se previse okrecem, gledam iza svake kutije i coska. taj deo sa racuanrom sam presao stigo sam do chemical labaratory tamo mi iskoci iz igre :( izasao je fix al mi nepomaze trenutno moram da cekam koji dan.

Upravo prava konstatacija, plasim se da je upalim, ne zbog toga sto je strashna, nego ne zelim vise te mucnine. A vi ste dobri, ja sam zaglavio kod glupih lasera odma na pocetku, tj preskocio sam ih i sad kad udjem u hodnik desno gde su zatvorena vrata od svih soba u hodniku ne znam sta dalje, al ni nebitno, uninstallirao sam je. :p

igra je prilicno kratka , presao sam je sa experimentisanjem za oko 6 sati
ima zanimljivih momenata , a znao sam da se najezim kad me povija onaj stvor sa lampom
jel igrao neko prvi deo? kakav je?

Ja sam upravo zavrsio Penumbra: Overture Episode 1. Meni se ova igra bas svidela. Malo me je podsetila na Call of Cthulhu, samo bez oruzja.

Ne znam zasto su ljudi kritikovali grafiku ? Pa ova igra je drugacija od ostalih bas zbog toga, a nastala je kao demonstracija novog engine-a.

Da li je Black Plague nastavak ovoga gde sam ja stao ili ima nesto izmedju ?

:wave:

igra je prilicno kratka , presao sam je sa experimentisanjem za oko 6 sati
ima zanimljivih momenata , a znao sam da se najezim kad me povija onaj stvor sa lampom
jel igrao neko prvi deo? kakav je?

Jesi presao igru bez Hotfixa za loading crashes Level 4, 13 & 16. Meni iskoci iz igre u chemical labaratory na loadingu bas sam se iznervirao :mad:

God damn it!

I meni iskache, i to pri samom kraju 'ebeno...

Problem je do igre, izašao je patch 1.0.1 koji to sređuje.

Nisam mogao da cekam vise uzeo od druga save njemu nije iskocio iz igre na tom delu i presao.

Predjoh igru pre par dana.
U swakom sluchaju,prekratka je,i chini mi se da je laksha malo od prvog dela.

Ne znam.Ja sam odmah na pocetku odustao,mene nije zadrzala toliko dugo kao vas.Ima nesto sto nedostaje za moj ukus.

ја сам стигао до првог зомбија, и ту сам морао да угасим игру и пустим музику, почело срце да ми прескаче како је болесна атмосфера.

meni se bas svidela..., a sudeci po kraju, bice i nastavak :)
nije mi iskakala... igrao sam bez fixa.
fino su je zapakovali u samo jedan kompakt cede.

ја сам стигао до првог зомбија, и ту сам морао да угасим игру и пустим музику, почело срце да ми прескаче како је болесна атмосфера.

Znash,na pochetku ti kazhe da powecjash kontrast na max,(chini mi se),da stawish slushke u ushke,i da ugasish swetlo u sobi. Tad je tek prawi filing:D

Ljudi ja sam igrao ovu igru pre mozda dva meseca i stalno me izbacuje iz igre (na kraju kao i vama) Jel moze neko da mi posalje link gde mogu da nadjem pech koji to sredjuje?

Nasao sam ovaj patch,ali on ne radi. Idalje kad loudujem igru idalje me izbacuje kad izlazim iz one prostorije chemical room (ja mislim da se tako zove) Jel imate jos neko resenje za ovaj problem, jer postoji negde save te igre da preskocim taj deo?
Fala unapred

Vrh Dno