Šta je novo?

Pentium 3 i drajveri

Sine Nebojsa

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2008
Poena
319
moj komsija ima pentium 3,intel procesor 680 mhz(ako sam dobro video),128 ram,20 gb hard,i nema nista sto se tice drajvera za maticnu plocu(oznaka 693-596-w977,ne znam proizvodjaca)pa se ne usudjujem da dignem sistem,sve sam pretrazio ali nigde drajvera za tu maticnu,hteo sam da mu stavim xp performance edition (250 mb)postoji li mogucnost da sam windows sadrzi potrebne drajvere,na sajtu driverguide.com postoje drajveri ali pristup zabranjen(02/10/1999-693-596-W977-2A6LGF99C-00 Driver )pa ako moze neka pomoc ili savet.

to 693-596-w977 verovatno znaci da je to Via chipset.
instaliraj normalan xp sp3 i 99% neces morati da se juris sa drajverima ili platite nekom 20e reinstalaciju pa neka se on brine o tome

Poslednja izmena:
moj komsija ima pentium 3,intel procesor 680 mhz(ako sam dobro video),128 ram,20 gb hard,hteo sam da mu stavim xp performance edition (250 mb)postoji li mogucnost da sam windows sadrzi potrebne drajvere,na sajtu driverguide.com postoje drajveri ali pristup zabranjen(02/10/1999-693-596-W977-2A6LGF99C-00 Driver )pa ako moze neka pomoc ili savet.

instaliraj 'normalan' XP pa kad podignes windows uzmi Everest http://www.lavalys.com/products.php?lang=en&page=11
i vidi sta ima od hardvera pa onda nadji drajvere

P2-366-466mhz/128mb/10tak giga radi normalno kao download pc sa 'normalnim' XP SP2

neverujem da taj perfomance edition XP ima sve drajvere (po velicini predpostavljam da je sa yu podrskom)
iako nisam probao 😉

to 693-596-w977 verovatno znaci da je to Via chipset.
instaliraj normalan xp sp3 i 99% neces morati da se juris sa drajverima ili platite nekom 20e reinstalaciju pa neka se on brine o tome

20 evra da trzis Vranjancu za reinstalaciju kompa😀😀,pa on ce pre da ga baci nego da ga popravi,jos ja mogu i batine da dobijem umesto kafu i sok:d,nego ako je via chipset,da ubacim univerzalne drajvere 4 in 1 via hiperyon..

Poslednja izmena:
ne trebaju ti uopste, veruj mi, isto ce raditi i sa njima i bez njih...mada ako je sok na rascinjavanje onda se definitivno isplati 😀

Poslednja izmena:
Prodaj program drive magic on sam prepoznaje ceo hardware i daje ti linkove da skines drajvere. Tako sam ja drugu na starom kompu

To je neka osakacena verzija XP (izbaceni drajveri za plocu, grafiku, itd..) zato instaliraj neki "normalan" XP i nebi trebalo da imas problema sa drajverima.

Prodaj program drive magic on sam prepoznaje ceo hardware i daje ti linkove da skines drajvere. Tako sam ja drugu na starom kompu

da nisi pogresio ime?
Drive Magic 5.00.01.08 je napisao(la):
Sanitize, protect and secure all your hard drives, USB drives and more!
The process of sanitizing a drive means overwriting each unused track several times to erase the data that was previously there. This applies to the free Raxso Drive Magic drive space only - Drive Magic will never harm your existing files like so many others. Drive Magic also now contains 4 Patent-Pending sanitation methods which also include our exclusive drive reconditioning process - only Drive Magic offers you a truly safe and secure way to sanitize a drive that is in use. Our state of the art sanitation processes will also cap off remaining sectors and recondition the unused free drive space - this helps extend the life of the device. Why would you simply mangle the drive and leave it for dead when Drive Magic can help you save a lot of money. Our Patent-Pending sanitation methods will clean, protect and extend the life of any drive far beyond it's normal factory specifications. Sanitizing a drive using Drive Magic ensures that deleted files can never be recovered, ghost copies will be destroyed and when it's time to replace the drive - nothing will come back to haunt you.

Main Features:
• Sanitize and restore any magnetic drive
• On the fly USB Thumb drive support
• Handles up to 400 GB of free space
• Includes 4 Patent-Pending Methods
• Create your own with up to 99 passes
• Command line and scheduling support

Izostalo mi je R. Driver Magic

da nije Driver Magician posto mi je nas drugar google ovo pokazao,a ova aplikacija slicna je tvom opisu?!

Evo opisa ovog programa :

Driver Magician Lite 3.34 is backup & restore software developed by GoldSolution Software, Inc..
Driver Magician Lite identifies all the hardware in the system, extracts their associated drivers from the hard disk and backs them up to a location of your choice. Then when you format and reinstall/upgrade your operating system, you can restore all the "saved" drivers just as if you had the original driver diskettes in your hands.
This backup & restore software is freeware, which means you can download and use Driver Magician Lite 3.34 absolutely free. There's no need to buy the product. Driver Magician Lite 3.34 supports different languages (including English). It works with Windows 98/XP/Vista.
Latest Driver Magician Lite 3.34 does not contain any spyware and/or advertise modules, allowing installing it with no worries concerning valuable information loss

Poslednja izmena:
Instaliraj nabudzenu verziju XP koji u sebi sadrzi sve drivere, i sigurno ce ti naci.

A sto se tiche tig programa, koji sami traze, to ti je sve djubre. Ja sam licno pokusavao nekoliko njih na 2 kompjutera, i naslo je nesto, ali ono glavno nije uspelo da prepozna-nadje, ne secam se sad tacno...

kicba
Ima tu jedna stvar oko tih nabudženih verzija, jeste da imaju sve moguće i nemoguće drajvere u sebi, ali tako nabudžene zauzimaju mnogo mesta i na hardu i u memoriji, pa moraš da se zezaš sa deinstaliranjem tih opcija koje ulepšavaju / poboljšavaju Windows

Ne ne, ja mislio sam na obican Windows XP samo sa svim driverima(takva verzija), a ne sa nekim dodatnim vizuelnim ulepsanim efektima. Ne jedu ti driveri(ostali) mnogo mesta...

Nazad
Vrh Dno