Šta je novo?

Peep! N+LEFT

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
720
Jel zna neko kako da iskljucim pistanje kompa dok stiskam vise dugmadi od jednom??? Npr, SPACE+B+LEFT... U NfsU2 Ne mogu da palim nitro (na N) i da skrecem levo, a kad ga stavim na CTRL onda sve opusteno radi. Zna neko da resi ovaj problem???

Poz! I `fala unapred 😀

Promeni tastaturu... ozbiljno!

Ma nije zbog tastature, to se desava i na drugim kompovima da pisti komp kada stiskam vise buttona od jednom (6 max)...

Zavisi od tastature 😉
I ne samo da postoji ogranicenje koiko max tastera istovremeno moze da se stisne na odredjenoj tastaturi, nego na neklim modelima to ogranicenje varira u zavisnosti od kombinacije koja se stiska, pa tako ima nekih krsheva sa po max 3 tastera, preko nekih Logitech modela sa 4 (cisto da ne mislis da od toga boluju iskljucivo krshevi) itd.

Eeeeeee..... Bas su sise. Mogu li to sr*nje nekako da iskljucim??? ili da kupim neku drugu tastaturu 😛

Moj krsh moze 5 komada pa nemam problema sa NFSU, ali igranje u split-screenu definitivno otpada (mada je jako kad igras nesto i pocnes da gubis, samo pritisnes koji taster vise kod sebe i gledas kako se drugi nervira 🙂).

I ja sam mislio da bolje tastature ili makar USB varijante nemaju taj problem... Microsoftova USB tastatura isto moze samo 5.

Pa ima li neko resenje za ovo sra*je ili treba da se nerviram kad moj drug skrece levo, a ja ne mogu da palim nitro?!?! 😀

Sve tastature su iste, koliko je moje visegodisnje iskustvo :d, po pitanju koliko mogu tastera istovremeno da se stisnu. E sad, pistanje je druga stvar, to se desava kad se prepuni bafer. Vise smara to sto ne mozes da stisnes vise tastera istovremeno. Muka za mortal combat serijal :d

Takodje, neki tasteri salju vise scan kodova, primer su strelice i funkcijski tasteri, zato strelice treba izbegavati u igricama. 2 strelice i neki taster i zablokirao si svog ortaka :d

Kupi gamepad 🙂

@Bad MF: Cudno CTRL+Strelice+Alt Radi...

@Dandy: Pa da zamislim da imam Sony? 😀 Ma jok, ne svidjaju mi se gamepadovi

Poz

Nazad
Vrh Dno