simpson H je napisao(la):ja se sa njim nebih menjao za ovo:
unixer je napisao(la):Eh...decak ni bi se ni on a bogami ni ja menjali sa tobom![]()
simpson H je napisao(la):dosta sam ja gazio po blatu i trpeo komarce![]()
Sasa_NS je napisao(la):Verovatno još nisi pecao basa, inače bi znao da je on vredan takve žrtve (čak i ujeda krpelja)...![]()
Uglavnom bela riba, crvenperka i slično...kako? Vrlo lako, veruj miwindrider je napisao(la):Ljudi, idem u nedelju na Gajacki dunavac. Nikada do sada nisam bio tamo, pa ako moze neko da mi kaze sta se tamo peca, kako, isl. :eyebrows:
Unapred hvala.![]()
simpson H je napisao(la):...Volim kad ozednim da kleknem tu gde pecam i napijem se ledene vode, ko to nije osetio nema pojma sta propusta![]()
zormanic je napisao(la):
"Gde ne moz' da oladish pivo za 10 minuta ne vredi ni da pecash niti da pijesh tu vodu ! "
kineska narodna poslovica
simpson H je napisao(la):Pecah basa u backom monostoru pre jedno 10-12 god, kazem vam ja da nisam vise pristalica komaraca, krpelja, vrelog sunca a narocito blata:d
Volim kad ozednim da kleknem tu gde pecam i napijem se ledene vode, ko to nije osetio nema pojma sta propusta![]()
D/ART je napisao(la):postoji Autan kao jedno od sredstava protiv komaraca, oko 300 dinara što nije puno...
vrelo sunce i blato se pojavljuju i u lovu ili je pak drugačije... pa čak ima i snega, plus vuca se teža oprema na sebi uz čizme naravno...
količina štapova ne govori o tome koliko je neko ribolovac, bar to nije problem uz sve ove kineske prodavnice, više mi govore ona dva stara štapa koja si spomenuo... a za koje mnogi mladji nisu ni čuli...
a sada, bez ljutnje, jedna definicija lovaca:
Grupa ljudi koja tumara po kiši, po blatu, po snegu, po suncu, po raznim vuko*ebinama, po bespućima, po šumama i gorama u potrazi za kafanom...
ps
volem kad na mutno dunavo počinje da pada veče, kada se košava meša sa bukom tamburaša i kada mi zajapurena madžarica donese ladno pićence a neke do malopre nestašne ribice mirišljavo izazivaju sa tanjira...
D/ART je napisao(la):zato su onda kinezi žuti... od piva, znači...![]()
pivo možeš ohladiti pa i pecati u fontani... otprilike sa istim uspehom kao na brzim, hladnim rečicama... poseban je ugodjaj dok gledaš gde ćeš slomiti noge i dal će te potom pronaći sa istim uspehom kao artura takača... stvarno prelepu prirodu ne sporim, ali nema riba ili ih ima u vrlo malim količinama i maleni su primerci, često toliko mali i mladi da nisu svoju vrstu još ni produžili a već su završili u probavnom sistemu nekog gladnog ubice riba...
simpson H je napisao(la):Generalizovati tako da lovci jedva cekaju kafanu je smesno! To je tako samo kod nas, gde se lovom i ribolovom bave ljudi u maskirnim unifomama iz predhodniih ratova i oni u plavim radnickim kombinezonimai kratkim jaknama.
PS. Autan ne pomaze na 3 najatraktivnije lokacije provereno: ispod mosta u Beskoj (NS strana), Surduk (ostrvo) i Slankamen (naperi):d , jedini spas je madjarska krema koja topi metalik farbu na kolima:d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari