Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koji je najjednostavniji program za pdf dokumenta. Da je izbalansiran da brzo otvara, da pretvara u pdf da izbacas stranice ubacas stranice u pdf file i najbitnije da popunjava pdf obrasce.
Jeste najjednostavniji, ali samo za export. S druge strane, Open Office ima odlican pdf plugin koji omogucava i import, i naravno rad sa uvezenim fajlom. Cak ima i inkorporirane OCR elemente, prepoznaje tekst iz skeniranog dokumenta.
Naso sam neki PDF-XChange 2012 Pro i moguda kazem da lepo radi sto se tice popunjavanja pdf dokumenata.
A sto se tice Open Office i tog plagina, da li ga Open Office pretvara u word i na taj nacin popunjavas iz worda i dalio to vazi i za Libre Office i da pitam koji je to plagin.
Pretvara u Word i eksportuje u PDF. Ne znam da li i Libre Office ima nesto slicno, i ovaj Open koristim par puta godisnje za specificne poslove. Ovaj plugin, tj. ekstenzija je u pitanju.
Radi se o Oracle PDF Import Extension ( oracle-pdfimport.oxt )
Ne pretvara ga u Word, već u Draw ( ne može se snimiti kao .doc već kao .odg, a može se exportovati u sve vektorske formate za crtanje )
Ja ga koristim u LibreOffice, radi dobro, sem pojedinačnih slučajeva kada ne prikazje PDF na odgovarajući način, npr. linije kojim je neki text podvučan prelaze preko samog texta.