Šta je novo?

PDF u WORD

Draganche

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2007
Poena
304
Da li neko zna da mi objasni sledeće: Imam u folderu nekoliko hiljada PDF fajlova, konkretno OPOMENA. Želim da promenim OPOMENA u OBAVEŠTENJE i još neke delove texta. PITANJE: Kako to da izvedem, prebacim iz PDF u WORD, znam kako da uradim pojedinačno, ali da li je izvodljivo da ih prebacim u WORD, tako da mi se ne promeni struktura dokumenta, mislim na raspored texta (da napomenem da u toj OPOMENI ima i tabela) i da sve to uradim MASOVNO. Da li mogu posle te WORD fajlove da spojim, u jedan fajl pa da onda uradim REPLACE masovno?
Ko zna neka hitno pomaže, a ja se svima UNAPRED ZAHVALJUJEM !!!:wall::smash:🙂

Poslednja izmena:
postoji i "solid pdf converter", koji takodje nije free, ali je dobar.

Skini ti lepo FOxit phantom i radi do mile volje sa svim poznatim fajlovima sta god hoces,uzgred imas i od ABBEYY fine reader-a super programcice a i u zadnjoj verziji je ugradjeno dosta alatki,program je savrsen za to sto ti trazis.Ja sam tako lutao dok nisam nasao ovo ocemu sam ti gore naveo.Posto radim cesto sa kolegama na poslu oko dokumentacija dakle,pricam ti iz iskustva.Ove koi su ti oni naveli ,slaba vajda od njih.Probao sam ih vec i mnogo se razocarao.Ako hoces linkove,na PM.

Mislim da ce ono sto se trazi u prvom postu biti VRLO tesko da se odradi 🙁

Nazad
Vrh Dno