Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Otvorio si mi oci. 😉 Pravo da ti kazem nisam se ni setio. 🙁 Hvala.
Koliko sam shvatio, imas veliko iskustvo sto se tice pingvina. 😉
Sta bi mi preporucio, koju distribuciju, za servere u mrezi ?? U pitanju se Web, mail, ftp, proxy, DHCP i DNS. Koja distribucija se pokazala najbolje ?
Pa pazi, default instalaciju nije dobro drzati -> treba procackati i promeniti x stvari. Ako to znas da uradis, svejedno ti je koju od ovih novijih uzimas - ionako ces sam apdejtovati kljucne stvari.
Mnogi imaju svoje distroe koje preferiraju i kunu se u njih kao da ostalo nista ne valja - sto je ordinarna glupost i ja sad ne bih da ulazim u takve diskusije, jer ni jedna ne odskace toliko da bi moglo da se kaze da je apsolutno najbolja - pogotovo za ovih nekoliko stvari koje tebi trebaju, fakticki bez ikakvog desktopa i grafickog okruzenja.
Dakle, ukoliko treba da bude kljucni nod firme u izlazu na net, mozda bih isao na BSD, a ne neki od linux distroa. A ako mora bas da bude linux, onda neki sa rpm podsistemom (kao nekom ko je noviji tu, olaksace ti u pocetku zivot), recimo SuSE 9.X. Ja licno za desktop koristim fedoru, a na serveru netBSD. Imas lepe stvari izlistane na (legalnom) www.linuxiso.org sajtu.