@Silverrider:
Ijjao, šta li ti radiš kada ti treba ACad za mobilni/PDA?? Da li si siguran da imaš živaca i vremena da se smaraš na ekranu za koji ti treba lupa? Ja probao office na E61 i smorio se (jeste, na E61 je katastrofa, jer nema tač skrin itd, ali opet je ekran mali). Ja sam mašinski inženjer, radim u ACad 8 godina, pa znam kako izgleda, ekrana nikada dosta. Imao sam i ja bludnih misli na tu temu (Acad na E61, ali ništa od toga-na svu sreću)!
Da sada ne bude da oftopičarim, ali zar nije bolje da kupiš neki netbook, kao AcerOne ili MSI Wind, ma može i EEE PC (samo što ga za džabe ne dele). Imaćeš daleeeeko bolji komfor i brzinu, a bogami i jeftinije ćeš proći (naročito sa nekim starijim Asus EEE PC). Tolko od mene.
PS
@duler:
da li si probao da otvoriš *.dwg na E61. E pa bre ne može, ne postoji program koji to radi, ja ga nisam našao. Drugo, na E61 se veliki pdf fajlovi užasno ponašaju, tako da je skoro neupotrebljiva za te stvari. Da ne bude zabune, imam E61 skoro 2,5 godine i ne bi je menjao ni za jedan drugi fon, jer je dobra kao TELEFON, sve se radi jednom rukom, kuca se neverovatno brzo, wifi radi ok...ali ja ne očekujem da kuva ručak.