Šta je novo?

PDA uredjaji gde naci????

BubaJez

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
609
Interesuje me gde se povoljno ( mislim ne kod nekih koji se ugradjuju 300 % 😡 )
mogu naci PDA uredjaji npr. Toshiba e 335.

Imas iPAQ u maloj radnji BBS u Piramidi - odmah do novog dodatog dela
h2210 sam tamo uzeo za 360e kada je moj prijatelj uzeo isti u Comtradeu za 400e

Offtopic:
Ilija imam jedno pitanje za tebe,posto vidim da si "Pocket PC freak".
Zasto ne mogu da prodam moj PDA po 20% jeftinijoj ceni?
Aj sad da te vidim! 😀

? Milane nisam te najbolje razumeo
zasto svoj polovni pda ne mozes da prodas po 20% nizoj ceni od novo

🙂

PocketPC je u principu malo trazena roba kod nas i tesko je prosecnom korisniku objasniti sta sve donosi i da je dobar PocketPC mnogo bolja, mocnija, zabavnija i jeftinija stvar od npr najnovije Nokije

Poz

I_L_I_J_A je napisao(la):
? Milane nisam te najbolje razumeo
zasto svoj polovni pda ne mozes da prodas po 20% nizoj ceni od novo

🙂

PocketPC je u principu malo trazena roba kod nas i tesko je prosecnom korisniku objasniti sta sve donosi i da je dobar PocketPC mnogo bolja, mocnija, zabavnija i jeftinija stvar od npr najnovije Nokije

Poz

WRONG ANSWER....DING,DING,DING,DING...... :d
Moja PDA je nov mozda koriscen 3-4 puta,eno ga sedi i cuti u torbici i ceka novog vlasnika,dok ga uspesno zamenjuje notebook!!! 😛
Salim se naravno!
Ovo drugo si u pravu,ljudi i dalje ne znaju sta je PDA,verovatno zbog toga sto nisu imali prilike da se koriste njime.....a i ja i ti(i mozda 10% ljudi ovde)znamo sta znaci ppc,dok se drugi i dalje zamajavaju sa kojekavkim kamericama i polifonim melodijama na mob. telefonima!
Ali dobro navikao sam da budem za korak brzi... 😛 😛

poz

Poslednja izmena:
Kad je već o PPC-u reč. Da li neko zna koliko ovde bi moglo da se dobije za HP iPAQ 1945? Drugar iz USA pita dal da ovde ili tamo prodaje, pošto je na faxu dobio neki novi :d

OFFTOPIC: Pa da Milane, ovde polifone i 0,3MP kamerica rulz 😉
btw kada sam prodavao svoj stari PocketPC (iPAQ 3850) video sam da se mnogo vise ljudi javi kada detaljno opises sta zaista sa njim moze da se radi sa naglaskom na bezicni Internet preko gprs i ir/bt i DIvX koji radi nego kada deklarises specifikacije. Sa ove distance igleda logicno 😀 Pre svega ima puno ljudi bez maste i iole iskustva oko ppc-a

I_L_I_J_A je napisao(la):
OFFTOPIC: Pa da Milane, ovde polifone i 0,3MP kamerica rulz 😉
btw kada sam prodavao svoj stari PocketPC (iPAQ 3850) video sam da se mnogo vise ljudi javi kada detaljno opises sta zaista sa njim moze da se radi sa naglaskom na bezicni Internet preko gprs i ir/bt i DIvX koji radi nego kada deklarises specifikacije. Sa ove distance igleda logicno 😀 Pre svega ima puno ljudi bez maste i iole iskustva oko ppc-a

Veruj mi da ni ja ne znam sta se sve sa njim moze raditi!Skinuo sam sa Emule one igre i programe sto si mi rekao....npr.
Skinuo sam program koji simulira daljinski upravljac,naravno brdo igara medju kojima je moja omiljena "Day of Tentacle"....i to je sve!
Video sam da ima jos gomila programa ali me mrzelo da skidam!
Divx nisam probao mada imam program!

poz

Nazad
Vrh Dno