Šta je novo?

PDA Thread

Toshiba E740, radi OK. WLAN malo teze radi u selu, u BGD ok. Moze li se dodati nekako externa antenica (nisam strucnjak za wireless)?

Koliko sam video za sve PPC antene su interne u kartici ili aparatu bez mogucnosti postavke eksterne.
Mozda PDA+PHONE verzije imaju tu mogucnost preko eksterne antene za mob (onaj mali prikljucak obicno prekriven gumom) ako ih dele

A mene i dalje zanima gde mogu da nadjem folije za ekran...

tnx :)
ja sam u subotici pa mi je ta firma bas i u komsiluku :)

Toshiba e405 - Sluzi mi uglavnom za gledanje filmova kad odem kod devojke :)

poke je napisao(la):
Toshiba e405 - Sluzi mi uglavnom za gledanje filmova kad odem kod devojke :)

E crni sine pa ne ide se kod devojke da se gledaju filmovi :smoke:

Само сам чекао да видим ко ће први да крене са тинејџерским коментарима :p

Qtec 9100 i Dell Axim x30 high. Do sad sam koristio Brando screenprotektore. Kod nas sam kupio Hamine (jeftini) preko "Repro Marketa" u Bgd. Nisam ih jos probao. Phone edition pocketi su buducnost, ne kupujte drugo (OK, mozda Dell x50/x51). Palmovi nikako, oni su gotovi. Ne mislim samo na mogucnosti koje otvara gsm/edge u pocketu, vec i na pomoc i podrsku na forumu xda-developers.com. Proizvodjaci u principu samo misle na to kako da prodaju nov model.

ocu_ppc je napisao(la):
Phone edition pocketi su buducnost, ne kupujte drugo..

Ja sam, naprotiv, uvek za kombinaciju dobar PPC+ dobar mobilni. (A730W + Motorola E398 = :) )

E, sad jedno pitanje: kako promeniti da default instalacijski folder bude npr. Programi na memorijskoj kartici, i zašto programi koji se instaliraju preko ActiveSync moraju da ostavljaju tragove i instaliraju se i na komp?

Ja evo od pre neki dan iPAQ 6340.Jos uvek nemam utisaka,sem da je mnogo vece od nokie 6630:)

Acer N310
Ekran je fenomenalan, 3,7" za VGA rezoluciju - dobro sluzi za divx
Baterija drzi 8 do 10h
Jedino mi je windows mobile 5 nestabilan i ostavlja ukus nedovrsenosti, kao i uvek... Nadam se da ce novi rom da sredi stvari uskoro.

Qtek 9090,wifi,gsm,gprs,bluetooth,
1Gb SD card
original screenprotektor(prva folija je vec 2 meseca bez ikakvih ostecenja)
gomila softwera,igrica,muzike,filmova i sve radi kao DOXA sa najnovijim ROM-om
Pozdrav :wave:

Qtek 9090, hp 6515

Qtek je extra, pogotovo velicina ekrana i brzina. ne gubi mrezu kao neki prethodni modeli HP-a.
ovih dana mi pao saka Hp 6515=pda+gsm. zgodan je zbog toga sto je lagan, manji, ne treba dodatna futrola jer ima poklapajucu plastiku preko ekrana, ali ima slabiji procesor od Qtek-a.
kad budem imao vise iskustva sa njim onda jos neki komentar.
Big poZz :wave:

Dell axim x30. Kupio sam nov iz USA preko Germany.
Dobre strane: Jeftin, brz(624MHz), ima wireless i BT, baterija je OK
Lose strane: Starija generacija od X50v (WM2003), nema CF
Sve u svemu ja sam zadovoljan za 270E + 80E za 1GB SD karticu
Inace kod mene na faxu (ETF) net je besplatan za sve(ne samo za studente).

Gde servsirate vase uredjaje ? Ja bi hteo da zamenim bateriju na Tungstenu E, ali nigde da nadjem neki servis.

Misterio je napisao(la):
Gde servsirate vase uredjaje ? Ja bi hteo da zamenim bateriju na Tungstenu E, ali nigde da nadjem neki servis.

Imam ja dva tungstena E sa zeznutim ekranima. Ako hoćeš, možemo da ugovorimo neku varijantu... Il' ti meni ekran, il ja tebi bateriju. ;)

ja imam hp3715 al mi ne treba pa ako nekog zanima, inace odlicna sprava fali samo vga....

bira je napisao(la):
Kakve su te hamine,jel vrede da se uzimaju?

Izvini za zakasneli replay, ali prvu sam stavio tek pre deset dana. Dakle, nisu babaroge ali rade posao, a s obzirom na cenu i mogucnost nabavke u nas, onda mogu da ih preporucim. BTW, ReproMarket ih nema u stalnoj ponudi, mora da se naruce i ceka isporuka. Pozdrav

gde inace mogu da se nabave Brando folije kod nas? Ili neke druge samo da su dobre?

Sony Clie V70, sluzi generalno kao podsetnik

ali nadj se i druga funkcija, zadovoljan sam

pozz

qteck 9100
zadovoljan sam, u stvari prezadovoljan

pozdrav

studiovpc je napisao(la):
gde inace mogu da se nabave Brando folije kod nas? Ili neke druge samo da su dobre?
Folije mozes da porucis ako imas bilo kakvu karticu(naravno preko njih). Ja sam porucio i stiglo mi juce(woooooohoooooo)!

Poslednja izmena:
[Miki] je napisao(la):
Folije mozes da porucis ako imas bilo kakvu karticu(naravno preko njih). Ja sam porucio i stiglo mi juce(woooooohoooooo)!
gde porucujes kod nas negde ili na brando sajtu? koliko izlazi sa troskovima i koliko si cekao?

Nazad
Vrh Dno