Šta je novo?

PDA app`s

Ultimo

Čuven
Učlanjen(a)
27.11.2003
Poena
660
Dakle koje su po vama aplikacije koje su ::must have:: na vasem ljubimcetu?
Ako moze i likovi za dl istih.
Evo od mene
1)Beta player
2)PocktMusic
3)Pocket Mehanic
4)exPerience
...
ima tu jos ovo su samo one "bez kojih se ne moze".
:wave:

pretpostavljam da mislis na aplikacije za Pocket PC (tj? Windows Mobile)?
ili mozda za PALM OS?

Danas cu postati vlasnik Asusa a620bt. Interesuje me odakle skidate programe- za PocketPc.
Moze i na PM

Hvala

Poslednja izmena od urednika:
Meni je WorldMatePro osnovni program za svaki pocket.....veliki problem PocketPC-a (tj. WinMobile OS-a) je kad startujes bilo koji program,i ugasis ga on ostaje ukljucen i dalje u memoriji (pod running programs),dok sa WMP stavis da se na X gasi....nigde nema koje je vreme preostalo na bateriji,ovde imas sve i vreme baterije,slobodno mesto u memoriji,na kartici......+ jos X stvari....

Ovaj program je definitivno MUST HAVE za svaki PocketPC

Ma bolje ti je da uzmes cd sa vec krekovanim programima nego da se smaras danima, jedino je prednost sto mozda ako skidas sam mozes da skines novije verzije, koji i nisu bas uvek bolje od predhodnih.
Za multimediju najboji su programi koje je napravio microsoft za pocket pc, definitivno
Pozdrav

tolarbo je napisao(la):
Za multimediju najboji su programi koje je napravio microsoft za pocket pc, definitivno
Pozdrav
Ne slažem se...

Za PocketPC:
- pocket player ili pocket music (oba jako moćna, pa ko šta voli)
- memmaid
- check notification
- icbar
- pqview
- wormsi :)
- monopol
- hexcato tennis
- zio golf
- fifa 2002
- age of emipres
- gamebox classic
- pocket mehanic
- pocket irc
- total commander
- world mate
- pocket mvp
- tv remote (ko nema onaj sjajan program integrisan u ipaqe)

Za Palm:
- 6th gear
- basketball
- candy train
- cubis
- daedalus 3d
- resco explorer
- gts racing
- isaniquarium
- micro quad
- mmplayer
- monopoly
- noviremote
- ptunes
- rocket mania
- solitaire :)
- upirc
- verichat
- world mate
- i od launchera zlauncher za one koji žele najviše ili facerpro za one koji žele jednostavnije, ali opet lepo i korisno

Pored ovih sto je Bane nabrojao jos i Card export. Ima li neko neki wap browser?

Mozda bi tema trebala da se promeni u koji je best program i gde ga naci besplatno

Ma svašta se dešava na PDA sceni. Mene samo mobilni telefoni nerviraju, jer je taj segment prejak (jedno 50 puta jači od pda segmenta) i može da proguta šta oće. Na primer, 6 januara se pojavljuje Palm OS 6, odnosno 6.1 (gde se 0 izgubila, ne znam) i mislim da bi od njega najviše trebalo očekivati pravi multitaskin i bolje snalaženje sa 3:2, odnosno 480x320 ekranima. Pritom, neko mi reče da se Sony povlači (neproverena informacija), a dok palmOne (odnosno tamo gde se prave palm uređaji) preti palmsource-u (tamo gde se pravi palm sistem) da će da počne da stavlja Windows sisteme na svoje PDA uređaje, odnosno palmove :). E sad, Windows i oni oko Windowsa su dovoljno jaki, da im Palm nije ni potreban, i više bi voleo da se palmSource održi, jel ako zabrlja stvari sa Palm OS 6 sistemom, mislim da polako mogu da se spremaju za bankrot, a lično... gušenje Palm operativnog sistema bi možda poredio i sa sudbinom Amige... jeste Palm OS je teži, ružniji, a ponekad i gluplji, međutim ima dovoljno dobih osobina zbog kojih ga treba održati u životu i po mogućstvu poboljšavati...

Treba PalmOs da opstane. Nije dobro kada negde nema konkurencije. Cini mi se da se u poslednjih 2 godine , od kada je konkurencija malo veca ovde, dosta stvari promenilo na bolje u oblasti rucnih racunara. Steta sto se telefoni i PDA vec nisu potpuno ujedinili. Microsoft tu nesto pokusava sa 2 verzije OS-a, ali mislim da to moze i bolje. Kupac samo treba da prilikom kupovine izabere sta ce njegov telefon da ima: da li je to model sa velikim ekranom , ili malim. Da li ce imati neke slotove za kartice ili ne, kameru ili ne. Os treba da bude isti postpuno.

zar od vas niko ne koristi player koji podrzava subtitles ?

Bane, odakle skidas programcice za PocketPC? Voleo bih da nadjem Worms-e i TV Remote recimo O:)

pozdav aj mi posaljite linjkove za besplatan software na [email protected]
Mislim na software koji je crackovan itd.Ako moze pozdrac

Soni se povukao sa PDA trzista, sto znaci da ce od vecih proizvodjaca PDA uredjaja samo Palmone proizvoditi PDA uredjaja zasnovane na Palm operativnom sistemu.

Posto program Calc koji sam dobijo zajedno sa Tungstenom E ima skromne mogucnosti prvi program koji sam instalirao na palmu je bio bolji digiton. U pitanju je bio besplatni emulator hp ovih inzinjerskih digitrona koji se zove Power 48.

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
Meni je WorldMatePro osnovni program za svaki pocket.....veliki problem PocketPC-a (tj. WinMobile OS-a) je kad startujes bilo koji program,i ugasis ga on ostaje ukljucen i dalje u memoriji (pod running programs),dok sa WMP stavis da se na X gasi....nigde nema koje je vreme preostalo na bateriji,ovde imas sve i vreme baterije,slobodno mesto u memoriji,na kartici......+ jos X stvari....

Ovaj program je definitivno MUST HAVE za svaki PocketPC
Znaci owo mi owih dana bash treba jer izludjeh vishe zbog owog problema a ne mogu naci na netu owaj program...jer ima neka alternativa owom...

EDIT: Ipak sam se snashao... ;)

Poslednja izmena:
Palm OS

Pa covece sta ti znas o Palm OS da donosis ovakve zakljucke. Pa taj operativni sistem je postojao i pre nego sto si ti vukao serpe po pesku. Da ne kazem nesto drugo.

Svasta!!! Informisi se malo, o procentu trzista PDA uredjaja, pa onda donosi zakljucke.

Bane® je napisao(la):
Ma svašta se dešava na PDA sceni. Mene samo mobilni telefoni nerviraju, jer je taj segment prejak (jedno 50 puta jači od pda segmenta) i može da proguta šta oće. Na primer, 6 januara se pojavljuje Palm OS 6, odnosno 6.1 (gde se 0 izgubila, ne znam) i mislim da bi od njega najviše trebalo očekivati pravi multitaskin i bolje snalaženje sa 3:2, odnosno 480x320 ekranima. Pritom, neko mi reče da se Sony povlači (neproverena informacija), a dok palmOne (odnosno tamo gde se prave palm uređaji) preti palmsource-u (tamo gde se pravi palm sistem) da će da počne da stavlja Windows sisteme na svoje PDA uređaje, odnosno palmove :). E sad, Windows i oni oko Windowsa su dovoljno jaki, da im Palm nije ni potreban, i više bi voleo da se palmSource održi, jel ako zabrlja stvari sa Palm OS 6 sistemom, mislim da polako mogu da se spremaju za bankrot, a lično... gušenje Palm operativnog sistema bi možda poredio i sa sudbinom Amige... jeste Palm OS je teži, ružniji, a ponekad i gluplji, međutim ima dovoljno dobih osobina zbog kojih ga treba održati u životu i po mogućstvu poboljšavati...

Nazad
Vrh Dno