NA www.aivanet.com imas stvarno dooosta stvari sto se mobilnih uredjaja tice.jox je napisao(la):pretpostavljam da mislis na aplikacije za Pocket PC (tj? Windows Mobile)?
ili mozda za PALM OS?
Ne slažem se...tolarbo je napisao(la):Za multimediju najboji su programi koje je napravio microsoft za pocket pc, definitivno
Pozdrav
A mozda i nebukum je napisao(la):Mozda bi tema trebala da se promeni u koji je best program i gde ga naci besplatno
Znaci owo mi owih dana bash treba jer izludjeh vishe zbog owog problema a ne mogu naci na netu owaj program...jer ima neka alternativa owom...Twix je napisao(la):Meni je WorldMatePro osnovni program za svaki pocket.....veliki problem PocketPC-a (tj. WinMobile OS-a) je kad startujes bilo koji program,i ugasis ga on ostaje ukljucen i dalje u memoriji (pod running programs),dok sa WMP stavis da se na X gasi....nigde nema koje je vreme preostalo na bateriji,ovde imas sve i vreme baterije,slobodno mesto u memoriji,na kartici......+ jos X stvari....
Ovaj program je definitivno MUST HAVE za svaki PocketPC
Bane® je napisao(la):Ma svašta se dešava na PDA sceni. Mene samo mobilni telefoni nerviraju, jer je taj segment prejak (jedno 50 puta jači od pda segmenta) i može da proguta šta oće. Na primer, 6 januara se pojavljuje Palm OS 6, odnosno 6.1 (gde se 0 izgubila, ne znam) i mislim da bi od njega najviše trebalo očekivati pravi multitaskin i bolje snalaženje sa 3:2, odnosno 480x320 ekranima. Pritom, neko mi reče da se Sony povlači (neproverena informacija), a dok palmOne (odnosno tamo gde se prave palm uređaji) preti palmsource-u (tamo gde se pravi palm sistem) da će da počne da stavlja Windows sisteme na svoje PDA uređaje, odnosno palmove. E sad, Windows i oni oko Windowsa su dovoljno jaki, da im Palm nije ni potreban, i više bi voleo da se palmSource održi, jel ako zabrlja stvari sa Palm OS 6 sistemom, mislim da polako mogu da se spremaju za bankrot, a lično... gušenje Palm operativnog sistema bi možda poredio i sa sudbinom Amige... jeste Palm OS je teži, ružniji, a ponekad i gluplji, međutim ima dovoljno dobih osobina zbog kojih ga treba održati u životu i po mogućstvu poboljšavati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari