Šta je novo?

pcpractic akcija

Mitko

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Wireless provajder
Na sajtu pcpractic se nalazi akcija racunara, pa me zanima ovaj racunar od 15.990 - da li ce biti dovoljan za osnovno surfovanje, gledanje filma i i neke starije igre i konkretno kako ce raditi Dota 2?

Da li se za isti iznos moze sklopiti i nesto bolje i sta?

PCP Alpha II, AMD APU Dual Core/4GB DDR3/SSD 240GB/Radeon HD

Ovo ne uzimaj ni pod tackom razno.

Ako ne mora novo, za malo vise para mozes da uklopis 1050/1050ti grafiku i neku stariju brend masinu kojih ima od 60-70 evra pa navise i da zavrsis pricu i za filmove i za igre.

Najveci broj brend masina je sa vise nego dovoljnim i5 2400/i5 2500/i5 3470 procesorima koji su nebo i zemlja razlika u odnosu na ovaj E1 krs.

da.a sa ovim što ti je buraz gore predložio ima sit sitan da se naigraš za iste pare ako ne i manje a dota ima da radi fenomenalno.

Mozes cak i ryzen I gen za te novce da napravis

teže,mnogo teže...dobra je opcija za apgrejd ali dok ižicka ddr4 ram na oglasima,nepolupanu ploču pa još grafiku prođe voz,a čim gleda ovo očigledno želi bar skoro instant rešenje a i za oglase treba i volja i vreme i iskustvo...

ovo gore je no brainer,prvi lokalni ili od proverenog sa kp-a oem računar,okači ovde oglas za kartu izvrti se par dana i kp dok ne naleti 1050 za okej paru,ili ako uzme sff 1030lp bocne posle i ssd i uživa...

Pa da, trebalo bi mu mnogo vise vremena...
I5 polu konfu i pici sto kaze kolega Lanikor

Ovo ne uzimaj ni pod tackom razno.

Ako ne mora novo, za malo vise para mozes da uklopis 1050/1050ti grafiku i neku stariju brend masinu kojih ima od 60-70 evra pa navise i da zavrsis pricu i za filmove i za igre.

Najveci broj brend masina je sa vise nego dovoljnim i5 2400/i5 2500/i5 3470 procesorima koji su nebo i zemlja razlika u odnosu na ovaj E1 krs.

Jel moze neki primer tih mašina za 60-70€?
Može i na pp

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

dc90e068049f0d7aa9699d9654a04810.jpg

Ne sme da se reklamira ali pun kp na primer HP mašina. Ubaci se mali ssd za os i neka solidna grafika koja je mali potrošač i dobija se solidna mašinica po povoljnoj ceni.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Svaka cast momci, vidi se da pratite trziste :)

Otvoricu novu temu da ne smetam ovde.

Nazad
Vrh Dno