Šta je novo?

PCIE Graficka do 100e

TrtSmrt

Slavan
Učlanjen(a)
07.07.2005
Poena
304
Elem...

Sta predlazete? Da se odma razumemo, nisam neki hard-core igrac... mada volim da tu i tamo odigram nesto.
Ono sto mi treba je prvenstveno stabilna kartica, bez mnogo *******cije sa klokovanjem/modovanjem/jodlovanjem/itd... jer me je to malo proslo i sad sam pravi cunsumer.
Monitor je Samsung 970 MB, al planiram da uzmem i neki 22" LCD.. mada ne znam kako bi to menjalo stvari... al reko ajde da napomenem.

Podaci o konfiguraciji su u potpisu.

Hvala svima na preporukama.

Poz!

Do 100e - nista. Najbolja kupovina jako blizu te cifre je neka kartica sa ATI/AMD 3850 cipom i 256MB memorije (konkretno sam video model Palit Radeon HD 3850 koji kosta 105e a mozda se negde mogu naci i povoljnije), jer je bukvalno duplo brza od svega ispod nje (cak i kartica koje su samo 10e jeftinije)...
Ako planiras 22" monitor, to zaista menja situaciju posto ti je native rezolucija samim tim veca i treba ti jaca graficka. Najbolji izbor u tom slucaju bi bio model Palit nVidia 9600GT koji sam video za neverovatnu cenu od 122e.
Poz.

Hvala na odgovoru :)
Videh tu karticu, a generalno i volim Ati-ja ali nisam odavno kupovao nista za makinu i pomalo sam ispao iz price, pa reko da proverim.
100-120 necu da sitnicarim, nego cisto da sam pitao koju da kupim, uvek bi se nasao neko da ponudi nesto za 500 eura (al zato imas 150 fps u igrama) a to mi realno ne treba :)

ako moras bas novo, onda 3850, a ako ne potrazi polovno 3870 ili 9600gt..i jedno i drugo je polovno blizu 100e(malo preko)

ali se isplati,posebno sto su te grafike ionako u 3godisnjiim garancijama - minus mesec dva

Nazad
Vrh Dno