Šta je novo?

PCIe firewire za kameru - gde?

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
ne mogu nigde da nadjem, ne znam ni cenu?! imam pci-fw ali mi je tesno sa slotovima pa gledam da olaksam za jedan.

ne mogu nigde da nadjem, ne znam ni cenu?! imam pci-fw ali mi je tesno sa slotovima pa gledam da olaksam za jedan.

puf, koristio sam samo nase sajtove u pretrazi. sada sam probao i strane i kostaju od 50-100$... nije mi ni na kraj pameti da je tolika razlika od obicne PCI.

u tom slucaju bolje da menjas plocu, manje ce da kosta.

u tom slucaju bolje da menjas plocu, manje ce da kosta.

http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-ep43-ds3/comp_comp_mboard/16/1093

izgleda da mi ne gine ova ploca, tesno mi je sa PCI, tesno mi je sa 4 sata (3 HDD i 2 DVDa), ova mi resava sve. medjutim imam GA-EP31-DS3L i prezadovoljan sam, intel 2180 mi radi bez dizanja voltaze za svaki dan na 2.67ghz i prezadovoljan sam kompom, sve je kao sat. i ghost sam napravio... sve mi je tip top. najezim se ako trebam da menjam bilo sta.

i ne znam kakva je ova ploca i chip set, ali je nadrkana sa svim sto mi treba...?

Poslednja izmena:
cisto da se zna ako da je ova ploca p43 napunjena sa svim sto vam treba, ali nije klokabilna ni malo, stara mi je radila na 2.67, bez dizanja voltaze, ova hoce ali samo na auto voltazi i temperatura procesora je isla do 90c, tu sam prekinuo i cao...
sve komponente su iste kao i na staroj ploci, jednostavno nece bez mnogo struje, pa moze da sluzi i kao sporet

Mozda neki flash BIOS-a resi stvar.

jok probao, inace je stabilna plocica. uspeo sam bez dizanja na 2.55ghz i ni mhz vise. to je to, i fercera bez glavljenja.

jok probao, inace je stabilna plocica. uspeo sam bez dizanja na 2.55ghz i ni mhz vise. to je to, i fercera bez glavljenja.

relativno je hladno u sobi, no opet je ovo ok. fen sam samo skarabudzio, nista pasta i to...

doduse, zaboravio sam da sam sada po prvi put ukljucio one stednja fore u biosu...i rade ...:d

Prilozi

• 2180.webp
    2180.webp
    66.3 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno