Šta je novo?

PCI-X Maticna!

Beat

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2004
Poena
304
Naime, treba mi preporuka za socket 754 maticnu koja naravno podrzava PCI-X. Znam da ih je kod nas tesko naci, ako ne i nemoguce, al' postoji mogucnost da mi jedna firma naruci.
Pls nemojte sa nekim znj, preporukama (maticne bez PCI-X), treba mi maticna sa PCI-Expressom.
A sve ovo radi *****og 6600 GT gpu-a.
:eyebrows:

Uff....
Uglavnom, da budem sto kraci i ....tako nesto jos ne postoji.

Poslednja izmena:
Ili kupi 915/925 ili sacekaj 6600GT u AGP varijanti, svi je cekamo :D

Ajde batali ti zanovetanje i nezahvalnost. Ako ti se ne svidja link, potrazi sam koja je razlika. najbolje da ti sada neko iskuca 10kB teksta o razlici i specifikacijama PCI-E i PCI-X.

Sasa je napisao(la):
Ajde batali ti zanovetanje i nezahvalnost. Ako ti se ne svidja link, potrazi sam koja je razlika. najbolje da ti sada neko iskuca 10kB teksta o razlici i specifikacijama PCI-E i PCI-X.

1.Kupi naocare,i procitaj ponovo moj post.Veza mi je ocajna za otvaranje i domacih,a kamoli stranih stranica sa gomilom grafike...

2.Vrlo cesto kad nadjem Silverovo objasnjenje,procitam i shvatim.

3.To sto bi tebe mrzelo da kucas,to je tvoja stvar,niko te nije ni pitao.

4.Ako imas da kazes nesto pametno na temu PCI-X ili Express,reci,ako ne,prosetaj na neki sledeci post...

5.Nije u pitanju nikakva nezahvalnost,daleko od toga,vec me interesuje ono sto sam zamolio,a kao i uvek,ti si naraciju posta sa saljivo normalnog tona,prebacio na pitaj boga sta...

Poslednja izmena:
Twix je napisao(la):
1.Kupi naocare,i procitaj ponovo moj post.Veza mi je ocajna za otvaranje i domacih,a kamoli stranih stranica sa gomilom grafike...

2.Vrlo cesto kad nadjem Silverovo objasnjenje,procitam i shvatim.

3.To sto bi tebe mrzelo da kucas,to je tvoja stvar,niko te nije ni pitao.

4.Ako imas da kazes nesto pametno na temu PCI-X ili Express,reci,ako ne,prosetaj na neki sledeci post...

5.Nije u pitanju nikakva nezahvalnost,daleko od toga,vec me interesuje ono sto sam zamolio,a kao i uvek,ti si naraciju posta sa saljivo normalnog tona,prebacio na pitaj boga sta...

1. ne trebaju mi..
2. dobro, vazi
3. silver je sigurno trazio taj link, nije ga imao u favorits sigurno, nije li to dovoljno cimanje
4. produzio sam do sledeceg posta, naravno :)
(mozda si mislio threada ? ;))
5. saljiv ton ? stavi onda smajli ubuduce

Dobro,de,de,slazem se da sam zaboravio smajlija....
Cesto mi se desi da jednostavno napisem nesto sto mi sine iz glave,zaboravim :) ili :D pa onda editujem,jer svatam da ljudi cesto pogresno shvate....

P.S.Tri puta mi je pukla veza da ovo napisem :wall:

Sasa je napisao(la):
1. ne trebaju mi..
2. dobro, vazi
3. silver je sigurno trazio taj link, nije ga imao u favorits sigurno, nije li to dovoljno cimanje
4. produzio sam do sledeceg posta, naravno :)
(mozda si mislio threada ? ;))
5. saljiv ton ? stavi onda smajli ubuduce

hahahah...Sale ponovo jase. Odavno nisam video neki tvoj namcorasti post :D :D :D

Nazad
Vrh Dno