Šta je novo?

Pci vs Usb

• Začetnik teme Začetnik teme pajce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pajce

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2005
Poena
304
Planiram uzeti tv tjuner u narednih par dana ali se dvoumim dal uzeti pci ili usb verziju. Znaci bitan je i kvalitet signala i kvalitet snimanja. u pitanju je Hauppauge WinTV-PVR-150 i WinTV-PVR-USB2. Glavna nedoumica je u tome sto usb varijanta ima i fm tjuner a prilicno je jeftinija tj. nekih 20e...

Planiram uzeti tv tjuner u narednih par dana ali se dvoumim dal uzeti pci ili usb verziju. Znaci bitan je i kvalitet signala i kvalitet snimanja. u pitanju je Hauppauge WinTV-PVR-150 i WinTV-PVR-USB2. Glavna nedoumica je u tome sto usb varijanta ima i fm tjuner a prilicno je jeftinija tj. nekih 20e...

posto se nerazumem u tv kartice (imam televizor u sobi pa me nezanima 😀 ) ja misli da je bolje da uzmesh pci verziju

jer po meni je to logichnije

ako sam pogresio ***

Izvini, 'si siguran u ovo. USB + FM = -20E...Ako je tako , trci odmah i kupuj. U svakom slucaju za mene je usb varijanta mnooogo bolje resenje, + FM, -20 E. :banana: :banana:
Jos nisi otis'o ?

Nije za 20e, nego je 20e jeftinija ;-)
USB nema garantovan protok. Mislim (ovo nisam siguran proveri na kutiji) da USB cak i ne moze da snima full quality 720x540. (ako ti to uopste treba u Srbiji 😛)

Nije frka za protok posto kartica tacnije uredjaj ima hardverski mpeg2, tako da moze da progura kroz usb full pal . Usput koje su cene, moze i na pm. Pozz

Win TV software za Hauppauge kartice je bio očaj, ne znam da li su popravili nove verzije. Za starije kartice bazirane na Philips čipsetima i tunerima bilo je dosta third party programa. Ako budeš osuđen samo na Win TV neće ti biti lako.

Nazad
Vrh Dno