Šta je novo?

PCI Grafika?

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
Gde naci u Beogradu (Srbiji) ozbiljniju (ako takva u opste i postoji) graficku PCI kartu? Dakle, u pitanju je PCI, ne PCI-E i ne AGP?

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. Pomoglo je...

Ma imaju neke nvidia 7000 koje manje/vise nikada nisu na stanju i kostaju 50-ak eura! Malo sam se raspitao i mogu se naci neke, tipa, 7900GT i slicno ali su cene karate- 200+!

Ma imaju neke nvidia 7000 koje manje/vise nikada nisu na stanju i kostaju 50-ak eura! Malo sam se raspitao i mogu se naci neke, tipa, 7900GT i slicno ali su cene karate- 200+!

Neko je na oglasima PC berze prodavao kartice tipa Ati 9250,nego ako smem da pitam,zasto ljudima trebaju PCI graficke?
Evo pogledao sam na oglasima ATI9200 128Mb/128bit 100Eura,FX5200 120Eura!

Poslednja izmena:
Neko je na oglasima PC berze prodavao kartice tipa Ati 9250,nego ako smem da pitam,zasto ljudima trebaju PCI graficke?
Smes da pitas ali i nije ti bas neko pitanje!:D Ima kome treba! Evo, npr., ja sam se nesto zamlacivao pa sam uzeo ovo:
http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=1&l2=3&l3=483&model=1523&modelmenu=2
ne bih li napravio nesto slicno HTPC-u. Medjutim kako je vreme proticalo ja mu ubacih Dual Core, pa 2G memorije, pa 320G HDD i sada mi je zao da nema i solidnu grafiku. Obzirom da ploca nema PCI-E vec samo PCi moram da pronadjem i odgovarajucu kartu! Imam i vremena i para da se zamlacujem sa time, pa mi nije tesko.
Eto odgovora!

Smes da pitas ali i nije ti bas neko pitanje!:D Ima kome treba! Evo, npr., ja sam se nesto zamlacivao pa sam uzeo ovo:
http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=1&l2=3&l3=483&model=1523&modelmenu=2
ne bih li napravio nesto slicno HTPC-u. Medjutim kako je vreme proticalo ja mu ubacih Dual Core, pa 2G memorije, pa 320G HDD i sada mi je zao da nema i solidnu grafiku. Obzirom da ploca nema PCI-E vec samo PCi moram da pronadjem i odgovarajucu kartu! Imam i vremena i para da se zamlacujem sa time, pa mi nije tesko.
Eto odgovora!
Ako ja dobro razumem, prednost ovog PC-a koji ti imash je u malim dimenzijama?

Poslednja izmena:
Upravo tako... Pokusavam da ga nadrndam do maksimuma ali izgleda da ce ipak on da radi ono za sta je kupljen: da pusta filmove i muziku!

Nazad
Vrh Dno